Απόλυτη ανευθυνότητα

Κύριε Διευθυντά,
Όπως και στα γεγονότα του Δεκεμβρίου που κάποιοι «αγανακτισμένοι» βάλθηκαν να κάψουν τα πάντα, έτσι και τώρα στο αίτημα του πρωθυπουργού για «συναίνεση στα βασικά» για την αντιμετώπιση της κρίσης, τα κόμματα της Αριστεράς (ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ), συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΣΟΚ, έδειξαν την απόλυτη ανευθυνότητά τους απέναντι στα προβλήματα του τόπου και του λαού μας κι ότι πέρα από τη στείρα άρνηση και την απαξίωση των πάντων τίποτα ουσιαστικό δεν έχουν να προσφέρουν στον τόπο.
Αγνόησαν προκλητικά τη βούληση του ελληνικού λαού που μέσω της δημοσκόπησης της RASS για το «ΠΑΡΟΝ» είπε «ναι» στη συναίνεση των κομμάτων για την αντιμετώπιση της κρίσης, σε ποσοστό μάλιστα 66,1%! Αυτό το 66,1% δεν σημαίνει τίποτα για το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και το 70% που έλεγε «όχι» στη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια! Όπως και το 70% του «όχι» στο Σχέδιο Ανάν…
Τα μόνα ποσοστά που λαμβάνουν υπόψη τους είναι αυτά που αφορούν τα κόμματά τους. Ο κ. Παπανδρέου καυχιέται για το 30% που παίρνει το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις «ξεχνώντας» ότι για να αποκτήσει τη σημερινή ισχνή πλειοψηφία της ΝΔ θέλει ακόμη 12 μονάδες!
Μιλά με αλαζονεία ο ΣΥΡΙΖΑ με το 7% (από το περυσινό 18%) και το ΚΚΕ με το διαχρονικό 7% και 8%! Κι όλοι αυτοί αγνοούν το 66,1% του ελληνικού λαού που τους ζήτησε να συμφωνήσουν επιτέλους, μπας και σωθεί ο τόπος!
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αδιαφορούν για τον τραγικό κατήφορο που έχει πάρει η χώρα. Αδιαφορούν για τις καταστροφικές επιπτώσεις αυτής της πρωτοφανούς κρίσης! Βουλιάζουμε… Και τα κόμματα νοιάζονται μόνο για το 0,5% που θα πάρουν στις δημοσκοπήσεις…
Αγνοούν την ευρωπαϊκή πολιτική και τη λειτουργία δικομματικών και πολυκομματικών κυβερνήσεων. Αγνοούν ότι στην Ευρώπη τα κόμματα συμφωνούν μεταξύ τους σε πολλά πράγματα για το καλό της χώρας. Εδώ βέβαια δεν υπάρχουν περιθώρια για διάλογο! Εδώ έχουμε το αλάθητο της Αριστεράς και τους «μεσσίες» του ΠΑΣΟΚ!
Οφείλουμε να διαχωρίσουμε τον ΛΑΟΣ από τα υπόλοιπα κόμματα, αφού ο Γ. Καρατζαφέρης ήταν ο μόνος που είπε «ναι» στο πλαίσιο που έθεσε ο πρωθυπουργός για συναίνεση μέχρι την έξοδο από την κρίση. Άλλωστε, το συγκεκριμένο πλαίσιο θέσεων έλεγε τα αυτονόητα στα οποία ο καθένας υποχρεούται να συμφωνήσει. Κατά τ’ άλλα, βέβαια, καμία πρόταση, κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης από μέρους της κυβέρνησης.
Σε μια χώρα που ο καθένας βάζει πάνω απ’ όλα το προσωπικό του συμφέρον και όχι την ΠΑΤΡΙΔΑ μην περιμένετε να πάει τίποτα μπροστά.
Μετά τιμής
Δήμητρα Καράμπελα
Πύργος Ηλείας


Σχολιάστε εδώ