Έχουν γνώσιν οι φύλακες…

Κύριε Διευθυντά,
Δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι, κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατα δημοσιοποιηθείσα έκθεση της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονος του ΟΗΕ κ. ΜακΝτούγκαλ, σχετικά με την κατάσταση των μειονοτήτων στην Ελλάδα: «Δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να αρνείται το δικαίωμα των μειονοτήτων στον αυτοπροσδιορισμό.
Δεν υπάρχει άλλη ευρωπαϊκή χώρα που να ασκεί τόσο μεγάλη πίεση και να επενδύει τόσο στην άρνηση των μειονοτικών δικαιωμάτων».
Ο κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι, κάτοικος της χώρας «Camp Bondsteel», εθνικότητας «Halliburtonian», σπουδαγμένος με τα λεφτά των Ελλήνων (βλέπε υποτροφία), συνεργός στην ανερμάτιστη και καταγέλαστη πράξη της κλοπής ιστορικών δεδομένων, απεργαστής των φαύλων, συνεργάτης σκοτεινών κύκλων και καταλύτης προβλημάτων στη Βαλκανική, παρότι δεν έχει δικαίωμα διά να ομιλεί, αυτός συνεχίζει νομίζοντας ότι όσοι τον ακούν έχουν «φάει κουτόχορτο». Θα το πληρώσει.
Όσον αφορά την κ. ΜακΝτούγκαλ (τι σκωτσέζικο όνομα για μια Αφροαμερικανίδα!) πρέπει να της υπομνηστεί (φαίνεται ότι το αγνοεί) ότι αυτή η χώρα με 5.000 χρόνια ιστορία έχει γίνει διαχρονικά και θα συνεχίσει να είναι ο κυματοθραύστης πολλών βαρβάρων πολιτισμών.
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ


Σχολιάστε εδώ