άλλα αθλητικά

s Οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού δείχνουν ότι το πιο πιθανό σενάριο αυτήν τη στιγμή, είναι η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Προς τα εκεί δείχνουν να πηγαίνουν τα πράγματα, αλλά ακόμη απομένουν να γίνουν αρκετά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και όλες οι εξελίξεις μετατίθενται πλέον για την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από τις ΗΠΑ, τον άλλο μήνα.
s Εναλλακτικές λύσεις στον Ολυμπιακό, που δείχνει να κατακτά και φέτος το Πρωτάθλημα, υπάρχουν και δεν μπορεί να μην υπάρχουν. Μια λύση είναι ο Φατίχ Τερίμ, ο κορυφαίος τούρκος προπονητής με καριέρα σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και τώρα ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ποδοσφαίρου των γειτόνων, η οποία αναδείχθηκε τρίτη στο πρόσφατο Euro. Εξαιρετικός προπονητής ο Τερίμ.
s Η άλλη λύση είναι γερμανός τεχνικός. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη σχολή προπονητών, από την οποία «ψώνισε» και η Εθνική ομάδα τον Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος θεωρείται απόλυτα επιτυχημένος και σίγουρα έχει κάνει σημαντικότατο έργο στην Εθνική ομάδα.
s Οι δύο αυτές λύσεις, Φατίχ Τερίμ ή γερμανός προπονητής μόνον ένα πρόσωπο θα μπορούσαν να έχουν εμπνευστή. Τον τέως πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος είναι λάτρης και του Τερίμ, αλλά και της γερμανικής σχολής ποδοσφαίρου. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι επίσης ένας εκ των ελαχίστων παραγόντων στην Ελλάδα που ξέρουν πολύ καλή μπάλα, που γνωρίζουν ποδόσφαιρο όσο λίγοι και που το είχε δείξει αυτό και ως ποδοσφαιριστής, παλαιότερα. Όλα αυτά που περιγράφουμε, βεβαίως, δείχνουν ότι είναι σίγουρη η τοποθέτηση του κ. Γκαγκάτση σε πόστο-κλειδί στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως γράφαμε και την περασμένη Κυριακή.
s Τα γράφουμε καιρό, τα λέμε και τα ξαναλέμε. Τι γίνεται τέλος πάντων με το Στοίχημα και τα ελληνικά παιχνίδια, κυρίως των μικρότερων από τη Σούπερ Λίγκα ομάδων; Εμείς έχουμε γράψει πολλές φορές για παιχνίδια που «κλειδώνει» ο ΟΠΑΠ και για περίεργα αποτελέσματα.
s Όλα αυτά, όμως, δεν τα έχουμε πει και γράψει μόνον εμείς. Τα έχει πει και ο Αλέξης Κούγιας πολλές φορές, ο οποίος είναι δικηγόρος και γνωρίζει καλά τις συνέπειες των λεγομένων του. Τα έχει πει και όταν ήταν στον ΠΑΣ Γιάννενα, τα λέει και τώρα που είναι στην Παναχαϊκή. Το δικό μας ερώτημα είναι τι άλλο πρέπει να γίνει για να παρέμβει η Δικαιοσύνη και να διαταχθεί τουλάχιστον έρευνα για όλα αυτά;


Σχολιάστε εδώ