τα άνθη του κακού

Στα πρόθυρα της απόγνωσης 4 στους 10 Έλληνες: Θεωρούν ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα με την κρίση ο Γιωργάκης! Κι οι άλλοι έξι, ότι…

Αν βελτιώσει λίγο τα χορευτικά του άνετα χτυπάει «πρωτιά» στη Γιουροβίζιον!

Δήλωση-σταθμός του Αβραμόπουλου: «Το ΠΑΣΟΚ βλέπει την εξουσία σαν αυτοσκοπό». Και πώς έπρεπε δηλαδή να τη βλέπει; Σαν την Πετρούλα στον καιρό;

Την Παναγία Σουμελά, τα δύο κακά της μοίρας του ή τα τρία πουλάκια κάθονταν (και… έπλεκαν το πουλόβερ του Καπράνου).

Για υποψήφιο ευρωβουλευτή προτείνει τον Σημίτη ο Θ. Πάγκαλος! Ε, κι αν ο μη γένοιτο τα… καταφέρει, θα τον κάνουν στη συνέχεια αντινομάρχη Σερρών (με αρμοδιότητα τους υδροβιότοπους)..

Η οικονομική κρίση του 1929 ξεπεράσθηκε με έναν πόλεμο. Ησυχάστε! Στην Ελλάδα ακόμη και μια τραγωδία όταν επαναλαμβάνεται καταντάει φάρσα.

Σκεφτείτε τώρα τον Πετσάλνικο, που θέλει να γίνει για τρίτη-τέταρτη φορά υπουργός. Θα κλείσουν οι παιδότοποι, θα τρελαθούν τα κομμωτήρια!

Μετά τους Δούκα, Ρουσόπουλο και ο Κοντός δηλώνει ότι δεν έχει καμμιά σχέση με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Σκάνδαλο υπήρξε ή το… φαντάστηκε ο Εφραίμ μια νύχτα με πανσέληνο;

Με υπουργό Άμυνας τον Μεϊμαράκη, οι Τούρκοι κάνουν παραβιάσεις. Αν τον διαδεχθεί η Βάσω θα… κάνουν πλάκα.

Δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Στ. Δήμας. Το πρόβλημα είναι ότι… κρύβονται εκείνες από τον ίδιο.

Θα ήταν ο πρώτος Πρόεδρος… ακατοίκητης Δημοκρατίας. Δέκα εκατ. θα έφευγαν μετανάστες. Για να γλιτώσουν από την πλήξη.

Δηλώνει κάθε τόσο ο Κακλαμάνης ότι θα παραιτηθεί αν μειωθεί το τέλος παρεπιδημούντων. Εντάξει, αλλά εμάς γιατί συνεχίζει να μας τα… παρεπιδημεί;

Λέει πουθενά η ιστορία ότι κάποια στιγμή ο Μαζωνάκης έγινε… Καραϊσκάκης; (Δεύτερη φωνή κάνει η Αποστολία Ζώη…)

«Ζούμε ακόμη στη μετα-οθωμανική περίοδο» παραδέχεται ο Τατούλης. Φοβερή πρόοδος αν σκεφτείς ότι μέχρι πρότινος ήταν 100 χρόνια πίσω από τις χελώνες.

Από το γραφείο του Βγενόπουλου τηλεφωνούν να μην ανησυχεί για την «Ολυμπιακή» ο Σηφουνάκης. Θα βρεθεί μια θέση αεροσυνοδού να… ξεδιπλώσει το πολύπλευρο ταλέντο του.

Αν και στο «τσεκ-ιν» θα είχε μεγαλύτερες προοπτικές λόγω της έφεσής του στον χορό και στο σπορ της… μακριάς γαϊδούρας.

Ο Π. Κοροβέσης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πεζοί στην Αθήνα. Επίσης δεν υπάρχουν ειδικές λωρίδες για τα τρίκυκλα.

Tη μνήμη της Μελίνας τίμησε και η Δαμανάκη. Δυστυχώς όχι διά της… σιωπής της. (Σπόνσορας της απόλαυσης η χοληστερίνη…)

Η Ιερά Σύνοδος αθώωσε τον Μητροπολίτη που βρίσκεται στη φυλακή για υπεξαίρεση. Αναλογικά, τον ηγούμενο που ασελγούσε σε παιδιά θα του δώσουν σύνταξη αντιστασιακού.

Στόχος, λέει, των τρομοκρατών είναι μεταξύ άλλων και ο Γ. Τράγκας. Και μετά σου λένε ότι οι τρομοκράτες δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ.

Από… θαυμαστής του Γιωργάκη, υποψήφιος με τους Οικολόγους ο ηθοποιός Αντ. Καφετζόπουλος. Όπου να ‘ναι τραγουδάει στο «Ποσειδώνιο».

Διότι, ως γνωστόν… η σοβαρότητα είναι μισή αρχοντιά, η άλλη μισή πήγε για βρούβες!

Άλλο ανέκδοτο: «Είμαστε ένα βαθιά δημοκρατικό κόμμα» δήλωσε ο Άδωνις-Μπουμπούκος – Γεωργιάδης. Πολύ… βαθιά πρέπει να είναι για να μη φαίνεται.

Ο Πάγκαλος κατηγορεί τα κόμματα της Αριστεράς ότι του βάζουν γκαζάκια. Τις άλλες βόμβες, τις κανονικές, τις βάζει από μόνος του ο Θόδωρος.

Ευτυχώς που η Ακρόπολη φτιάχτηκε στην Αρχαιότητα, γιατί αν ήταν σήμερα δεν θα άφηναν να χτισθεί οι συμβασιούχοι. Θα ζητούσαν να μονιμοποιηθούν οι… Καρυάτιδες!


Σχολιάστε εδώ