Σίγουρη η τοποθέτηση Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό

Κι αυτό, διότι αυτήν τη στιγμή θεωρείται σίγουρη η τοποθέτηση του Βασίλη Γκαγκάτση σε πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τη λήξη αυτής της περιόδου. Εξέλιξη που γνωρίζει καλά ο Νίκος Πατέρας και οι υπόλοιποι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και αποτελεί έναν από τους λόγους των συνεχών επιθέσεων που γίνονται από την πλευρά τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τη λήξη του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, έβαλλε ανοιχτά κατά του Γκαγκάτση και της πρότασης που πήγε να περάσει, για την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) Γιώργου Μπίκα, που τελικά δεν αντικαταστάθηκε. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν διαρρεύσει τότε –και το είχαμε γράψει– πως δεν ήταν μόνον το ότι επιχείρησε ο Βασίλης Γκαγκάτσης να περάσει δικό του άνθρωπο στην ΚΕΔ, θέλοντας να επηρεάζει ακόμη τα πράγματα παρότι έφυγε από την ΕΠΟ, αλλά κυρίως ότι προκαλούσε η παρουσία του στα ματς του Ολυμπιακού δίπλα στον Σωκράτη Κόκκαλη, στη σουίτα του προέδρου των «ερυθρολεύκων» στο «Καραϊσκάκη».

Η «πρόκληση» αυτή αναμένεται να γίνει ακόμη μεγαλύτερη όταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ του Πειραιά, το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται σίγουρο. Κατά πολλούς, ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται σε επίπεδο επαφών και γνωριμιών για τον Ολυμπιακό.

Πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως η παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση δίπλα στον Σωκράτη Κόκκαλη στο ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ δεν προκάλεσε μόνον τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Γιʼ αυτόν τον λόγο παραιτήθηκε και ο γιος του, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, από τη θέση του γενικού διευθυντή του «δικέφαλου» του βορρά.


Σχολιάστε εδώ