Ποιος θα μας προστατεύσει από τους… προστάτες μας;

Όταν δεν μπορεί να διασφαλιστεί η μυστικότητα ενός τέτοιου εγγράφου και γίνεται φέιγ βολάν, τότε ποιος θα μας προστατεύσει από τους… προστάτες μας;Μια σαπίλα για την οποία την κύρια ευθύνη έχουν τα Μέσα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν φταίνε και οι σημερινοί και οι χθεσινοί πολιτικοί, γιατί δεν είδαν τι κρύβεται πίσω από τη βιτρίνα και δεν έβαλαν βαθιά το νυστέρι στο καρκίνωμα. Που δεν είναι άλλο από τις αντιμαχόμενες ομάδες, τις ίντριγκες στη διεκδίκηση της καρέκλας. Αλλά και παιχνίδια και συναλλαγές κάθε είδους.

Δεν είναι μόνο ότι η διαρροή αχρηστεύει και υπονομεύει τις κινήσεις και τη δράση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Είναι και η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ των συντακτών αυτής της λίστας. Μόνο μικρά παιδιά, άσχετοι, θα μπορούσαν να καταγράψουν ως στόχους των τρομοκρατών αρκετούς απʼ αυτούς που περιέχονται στο έγγραφο. Άλλοι είναι… πρόβατα κι άλλοι ποτέ δεν έχουν εκφραστεί κατά των «παιδιών», αντίθετα, θα λέγαμε, κάποιους τους… χαϊδεύουν!

Η ανικανότητα και η παντελής έλλειψη πληροφόρησης επιβεβαιώνεται πλέον και εγγράφως! Αλίμονο αν έτσι «δουλεύουν» οι υπηρεσίες Ασφαλείας, οι μυστικές υπηρεσίες, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία! Μας πάει πίσω, στην εποχή του μακαρίτη Τσεβά, που πήγαν να πιάσουν ως μέλη της 17Ν τον Τρίτση, τη Φιλίνη, την Πέλλη Κεφαλά. Κι έγιναν καταγέλαστοι.

Αν οι καλοπληρωμένοι πράκτορες που άκουσον-άκουσον δίνουν και χοροεσπερίδες κι όταν όλοι τους ξέρουν πώς να βγάλουν πληροφορίες και «μυστικοί» της Αστυνομίας, αλλά και οι διευθυντάδες διάβαζαν εφημερίδες και άκουγαν ραδιόφωνο ή έβλεπαν κανάλια, θα είχαν καλύτερη λίστα, με στόχους που εκατό τοις εκατό είναι στους σχεδιασμούς των «πιστολέρο».

Η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, η έλλειψη και του στοιχειώδους επαγγελματισμού, το μεράκι που λείπει για τη δουλειά που κάνουν, που πολλοί τη βλέπουν ως πάρεργο, ο απόλυτος κομματισμός, που χρησιμοποιείται για προαγωγές και καλά πόστα με αποτέλεσμα να μεταβάλλονται σε φιλιππινέζες των πολιτικών, ο κακώς εννοούμενος συνδικαλισμός, που έχει καταλήξει να είναι εφαλτήριο για αξιώματα και κομματικές θέσεις, έχουν κυριολεκτικά διαλύσει πειθαρχία και αξιοκρατία, με αποτέλεσμα να ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ στην Αστυνομία.

Η διαρροή ΦΩΤΙΣΕ το πόσο σαθρό είναι το οικοδόμημα της Αστυνομίας. Χρειάζεται γενικό ξήλωμα. Από πάνω μέχρι κάτω. Χτίσιμο από την αρχή. Για να ξανααποκτήσει ο πολίτης την εμπιστοσύνη του στην Αστυνομία. Να νιώθει ασφαλής, να μη φοβάται, όπως συμβαίνει σήμερα. Τολμήστε, κύριε Παυλόπουλε. Προλάβετε… Γιατί «κάποιοι» θέλουν να διαλύσουν και την Αστυνομία… Ο Δεκέμβριος ήταν μια πρώτη πρόβα…


Σχολιάστε εδώ