Πιέσεις σε Σταυρόπουλο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Απόστολος Αλεξόπουλος να φέρεται πιο ζεστός από άλλες φορές για να επιστρέψει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά το όνειρο πολλών στη Θεσσαλονίκη είναι ο Νίκος Σταυρόπουλος. Ο άλλοτε αρχηγός του «δικεφάλου» θεωρείται ως ο μοναδικός που μπορεί τη δεδομένη χρονική περίοδο να συσπειρώσει τους πάντες στο πλευρό του και να γίνει ο Ζαγοράκης της ομάδας μπάσκετ. Το πρόβλημα με τον Σταυρόπουλο ήταν ότι εμφανίζεται διστακτικός, αν και το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι πιέσεις από στελέχη του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και από οπαδούς του «δικεφάλου».

Με την ανάμειξη του «Magic» φέρονται να συμφωνούν και στην ΠΑΕ. Λεπτομέρεια που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και να άρει τις αντιρρήσεις που εκφράζει ο Σταυρόπουλος.

Όσο για τον Αλεξόπουλο, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έθεσε ως όρο τη στήριξη όλων στο πρόσωπό του. Αλλά ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο «δικέφαλος», στους οργανωμένους οπαδούς επικρατεί δυσφορία για τις ενέργειες του εν λόγω παράγοντα στο παρελθόν και είναι σαφές ότι ο Αλεξόπουλος δεν απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής του κόσμου.


Σχολιάστε εδώ