Περικοπές και στους μισθούς βουλευτών και όλων των αιρετών

Ας δώσουν λοιπόν πρώτοι το παράδειγμα. Να συναινέσουν στην περικοπή των αποδοχών τους κατά 50%. Και δεν εννοούμε μόνο τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές, αλλά και όλους τους αμειβόμενους της τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης (δημάρχους, νομάρχες, αντιδημάρχους, αντινομάρχες, προέδρους δημοτικών και νομαρχιακών συμβουλίων, προέδρους δημοτικών επιχειρήσεων και πολιτιστικών εταιρειών).

Επίσης όλοι εκείνοι που παίρνουν διπλούς μισθούς, για το αιρετό αξίωμα που κατέχουν και ως υπάλληλοι στο Δημόσιο ή σε κρατικές τράπεζες και ΔΕΚΟ, να περιοριστούν στον έναν μισθό.

Μόνον έτσι θα δείξουν ότι πρώτοι αυτοί σφίγγουν το ζωνάρι, όπως μόνιμα το ζητούν από τον λαουτζίκο. Αν πράγματι έχουν κοινωνικές ευαισθησίες και ενδιαφέρονται για τη ζωή των πολιτών, των ψηφοφόρων τους, και συμπάσχουν μαζί τους, ιδού η Ρόδος.

ΥΓ.: Κράτει στα έξοδα και τις σπατάλες θα πρέπει να κάνουν και τα κόμματα. Ας αφήσουν ένα κομμάτι από την κρατική χρηματοδότηση ως συμβολή τους στην περικοπή των δαπανών για να βρεθούν χρήματα να καλυφθούν οι τρύπες και οι ανάγκες των μη προνομιούχων. Δεν θα χαθεί ο κόσμος με λιγότερες αφίσες, συγκεντρώσεις και περιοδείες.


Σχολιάστε εδώ