Πατρινά και… άλλα

Έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος πολιτικός Νίκος Πατρώνης. Ο αείμνηστος κυρ Νίκος εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 1974 και το 1977. Ήταν ένας πραγματικά πανέξυπνος άνθρωπος και καλός φίλος… Καλό ταξίδι, κύριε Νίκο!

Καλά, με τα δημοτικά στη Νέα Δημοκρατία γίνεται χαμός. Κανένας δεν φαίνεται διατεθειμένος να πάρει πρωτοβουλία. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά και καλά στελέχη στο δημοτικό συμβούλιο ουδείς έχει μέχρι τώρα επιχειρήσει να εξετάσει το ενδεχόμενο να προετοιμαστεί ο διάδοχος του Φλωράτου. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι για πρώτη φορά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Πάτρα να αποκτήσει γυναίκα δήμαρχο… Μάλιστα. Γιατί και η κ. Καλετζιώτη και η κ. Σταματιάδου, αλλά και η κ. Μανωλοπούλου, μπορούν να κάνουν την πολιτική υπέρβαση.

Στην άλλη όχθη τα πράγματα μπορεί να φαίνονται εύκολα, αλλά μάλλον δεν είναι. Γιατί έτσι και αποφασίσει να «κατέβει» για δήμαρχος Πατρέων ο Κατσικόπουλος, θα γίνει χαμός. Τι θα απογίνει ο Φούρας, τώρα μάλιστα που άρχισε να κάνει ανοίγματα στον παλιό του φίλο Δημήτρη Δημητρόπουλο; Ξέρεις κ. δήμαρχε… Εννοούμε την παρέμβασή σου για το θέμα των υπαλλήλων της γυμναστικής ομοσπονδίας όπου εργάζεται η κόρη του κ. Δημητρόπουλου. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Δημητρόπουλος ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος της Γυμναστικής
Ομοσπονδίας!

Την Τετάρτη κλείνουν τα διόδια στο Ρίο. Και αυτή είναι μια πρωτοβουλία των κατοίκων της Πάτρας και αφορά την καθυστέρηση των έργων στην περιοχή. Όλο αυτό μου θυμίζει κάτι από τη δεκαετία του ʼ60!

Υπάρχει ζήτημα στο ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι πολλοί αυτοί που διεκδικούν μια θέση. Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι η ανανέωση θα είναι ριζική. Μάλιστα θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις. Με λίγα λόγια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη συμπεριληφθούν στη λίστα ακόμα και κάποιοι που σήμερα είναι βουλευτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον πρώτο λόγο θα έχει ο κ. Παπανδρέου!


Σχολιάστε εδώ