Κρατάει Μαζίνιο, παίρνει… σκούπα

Μπορεί η κόντρα με την ΕΡΤ, για τη μεγάλη καθυστέρηση εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων που έχει η Κρατική Τηλεόραση απέναντι στον Άρη, να τρώει πολύ από τον χρόνο του Λάμπρου Σκόρδα, όμως ο πρόεδρος των «κίτρινων» ασχολείται και με την καθημερινότητα της ομάδας. Ειδικά μετά τη συντριβή του Άρη στην Τρίπολη και ανεξάρτητα από τα παράπονα για τις αποφάσεις του Μαζαράκου, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βρίσκεται στην… τσίτα και ετοιμάζει ήδη το πλάνο της επόμενης περιόδου. Ο Σκόρδας έχει οριστικοποιήσει την παραμονή του Μαζίνιο και, μάλιστα, εξέφραζε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που ενήργησε ο Βραζιλιάνος μετά τον αγώνα με τον Αστέρα.
«Αντί να κρυφτεί πίσω από τα λάθη του διαιτητή, ο προπονητής έκανε αυτοκριτική και τα έψαλλε στους παίκτες για την εικόνα τους στο ματς», ήταν το σχόλιο από άνθρωπο που μιλάει καθημερινά με τον Σκόρδα και γνωρίζει τις απόψεις του.

Εκτός από το θέμα του προπονητή, όμως, ο πρόεδρος του Άρη οριστικοποίησε την απόφασή του για εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπάρχει έντονη δυσφορία για την απόδοση πολλών βασικών παικτών και όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις, ο Σκόρδας θα πάρει… σκούπα και θα προχωρήσει σε σημαντική αναδιάρθρωση του ρόστερ. «Στον Άρη δεν θέλουμε δημοσίους υπαλλήλους, αλλά παίκτες με φιλοδοξίες και διαρκή προσπάθεια», είναι το σλόγκαν που ακούγεται τις τελευταίες μέρες ως προαναγγελία των εξελίξεων.


Σχολιάστε εδώ