ζιζάνιο

=== Ξέρω ότι φύγατε από τη Βουλή σαν… πεθαμένη. Κακώς, γιατί οι καρέκλες δεν είναι μόνο για μεγαλεία και φωτογραφίες… Έχουν και κόστος… Και μεταβάλλονται σε ηλεκτρικές… === Γρήγορα πάντως ξεδώσατε, τρώγοντας σε κρητικό στέκι στο Κολωνάκι με τον Θόδωρο τον Ρουσόπουλο, που όταν ήταν στην παντοδυναμία του ήσασταν απέναντί του. Στην πολιτική βέβαια τίποτε δεν είναι στατικό… Φαντάζομαι ότι ανταλλάξατε τις πικρίες σας… ===Ζητούμενη είναι η αλληλεγγύη στην κυβέρνηση… Μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους… Ο ένας καρφώνει τον άλλον… Δεν προλαβαίνει να τελειώσει συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής και ο ένας υπουργός διαρρέει τι είπε ο συνάδελφός του… Λες κι ανήκει σ’ άλλο κόμμα… ===Καλά, δεν βλέπουν πόσο αγαπημένοι και αλληλέγγυοι είναι στην Εκκλησία; Πώς έτρεξαν να καλύψουν τον καταδικασμένο και έγκλειστο στον Κορυδαλλό… Άγιο συνάδελφό τους Μητροπολίτη, που είχε στο… κελάρι του 1,5 δισ. για τα… γεράματά του, μετά από τόσα χρόνια σκληρή… δουλειά, που ήταν το… κλέψιμο; === Ή δεν βλέπουν πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους δικαστές από τα πρώτα βήματά τους, που όταν δικάζουν υποθέσεις συναδέλφων τους πάντα τους δικαιώνουν; ===Κυκλοφορεί ότι ο Καραμανλής θα προτείνει στον Σταύρο Δήμα να μπει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Είναι σίγουρο ότι θα δεχθεί; ===Μετά την Ολυμπιακή ο Βγενόπουλος αγοράζει την Ακρόπολη, το Μαξίμου και κομμάτι του Προεδρικού Μεγάρου. Την Κύπρο και την Ελλάδα την αφήνει γι’ αργότερα… Και μη γελάτε… Δεν έκανε το μοιραίο λάθος του Κοσκωτά, να βγάλει εφημερίδα…

===Ούτε καρμπόν να ‘χαν βάλει. Τρεις μεγαλοεφημερίδες, «Βήμα», «Ελευθεροτυπία» και «Πρώτο Θέμα», είχαν την περασμένη Κυριακή το ίδιο κύριο θέμα. Πάγωμα μισθών. Κοινή η πηγή. Προδόθηκαν… === Πολλά ήταν τα δυσμενή σχόλια για την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας στη φιέστα στο Προεδρικό Μέγαρο για τον Ρούσσο τη μια μέρα και για τον Ρέστη την άλλη… Κάποιοι πρέπει να προστατεύουν τον Πρόεδρο… === Μια ταπεινή συμβουλή προς τους συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού. Την επόμενη φορά να αποκλείσουν τη Βουλή, το Μέγαρο Μαξίμου, την Ιπποκράτους, τον Περισσό και την Κουμουνδούρου. Έτσι τουλάχιστον για κάποιες μέρες θα ησυχάσει η χώρα. Και μετά να αποκλείσουν τα κανάλια… Εκεί να δείτε χαρά… Θα σας πληρώνει η κυβέρνηση για να μη φύγετε… === Άρχισε τις ομιλίες και ο Αλογοσκούφης. Και τι είπε; Ζήτησε να ξεκαθαριστεί ότι δεν θα γίνουν εκλογές για να σταματήσει η εκλογολογία. Καλά, επί των ημερών του δεν είχε ακούσει τίποτε για σενάρια εκλογών; ===Εκείνο που δεν κατάλαβα ήταν τι γύρευε εκεί ο Γιάννης Παπαθανασίου. Αν δεν κάνω λάθος, δεν ήταν κοινωνική εκδήλωση.

Άρχισε ο διάλογος για την Παιδεία
Αμαρτίες γονέων, παιδεύουσι τέκνα…
***

Μου είπαν ότι είδαν τον φίλο μου τον Χρυσόστομο, τον Μητροπολίτη Ζακύνθου, να κυκλοφορεί με μαύρο Smart. Δεν το πιστεύω, γιατί αποκλείεται να τον χωράει…
***

Περαστικά στον Σταύρο Ψυχάρη. Γλίστρησε στο γήπεδο, στον αγώνα Παναθηναϊκού – Βιγιαρεάλ, έπεσε και χτύπησε στο χέρι που του το έβαλαν σε νάρθηκα.
Αν είναι το δεξί, πολλοί θα το χάρηκαν…
***

Ακούω ότι ο αρχηγός του ΓΕΝ, ναύαρχος κ. Καραμαλίκης, μόλις βγάλει τα γαλόνια θα πολιτευτεί στην Πάτρα, φυσικά με τη ΝΔ.
***


Σχολιάστε εδώ