Ενόχληση Σταύρου Ψυχάρη

Όμως η συνάντηση αυτή με τον Σταύρο, σύμφωνα με το Νο 2 στέλεχος του ΔΟΛ, δεν έγινε ποτέ. Γράφαμε στο www.typologies.gr, το βράδυ του Σαββάτου (7/3): «Έξαλλος δηλώνει ο Σταύρος Ψυχάρης με τα όσα αναφέρει στην προσωπική του στήλη, στο “Θέμα”, ο Θέμος Αναστασιάδης, περί συναντήσεώς τους και συμφωνίας. Σύμφωνα με ανώτερο στέλεχος του οργανισμού, μεταξύ των δύο ανδρών, τέτοια συνάντηση και συμφωνία δεν έγινε ποτέ. Το ίδιο στέλεχος προσθέτει πως αν χρειαστεί τις επόμενες ημέρες το γραφείο του Σ. Ψυχάρη θα εκδώσει επίσημη ανακοίνωση διάψευσης. Πάντως φαντάζει πιο λογικό οι συναντήσεις να γίνονται σε επίπεδο κορυφής μεταξύ Ψυχάρη και Μπόμπολα, για τα θέματα που αφορούν τους δύο ομίλους».
Οι ερμηνείες που δίνονται για τα περί συνάντησης του Θέμου με τον Ψυχάρη ήταν ότι ο Αναστασιάδης με την «είδηση» αυτή ήθελε να δείξει ότι τα βρήκε με τον διευθυντή του «Βήματος», γι’ αυτό και σταματάει να γράφει εναντίον του.
Λαμπράκης και Μπόμπολας, έπειτα από τις εκατέρωθεν ενισχύσεις από Ρέστη (ΔΟΛ) και Λαυρεντιάδη – Κυρακίδη (Πήγασος), κοινές εταιρείες σε Mega, Ίριδα κ.ά., δεν επιθυμούν άλλες μεταξύ τους προστριβές για το επόμενο διάστημα, ίσως και γιατί ο στόχος είναι το συγκρότημα Αλαφούζου. Οπότε η πίεση μεταφέρεται προς τον Θέμο Αναστασιάδη για το αν τελικά και πώς θα υιοθετήσει τη γραμμή ή αν θα υπάρξουν άλλες επιλογές, όπως η αποχώρησή του από το φύλλο, όπως θα ήθελαν στον ΔΟΛ.


Σχολιάστε εδώ