«ΕΓΩ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ»

Ο σερβοέλληνας τεχνικός άλλες τόσες φορές έχει σκεφτεί να αποχωρήσει, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που επιθυμεί, αλλά τα οργανωτικά και, οικονομικής φύσεως, προβλήματα της ομάδας, τον έχουν φέρει σε απόγνωση.

Σε μία τέτοια κατάσταση έντασης βρίσκεται και πάλι, παρόλο που οι σχέσεις του με τον πρόεδρο, Νίκο Θανόπουλο, είναι πολύ καλές, προκειμένου να πετύχει δύο βασικά πράγματα: Πρώτον, να υπάρξει η συναίνεση της διοίκησης στον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς ώστε να ξέρει σε ποιο επίπεδο θα κυμανθεί το μπάτζετ και πώς εκείνος θα δουλέψει. Αν, δηλαδή, θα ξοδευτούν λεφτά για την ενίσχυση της ομάδας ή αν και πάλι θα κινηθεί σε ρηχά νερά και θα πρέπει να δουλέψει με το υπάρχον υλικό, δίνοντας και πάλι βάρος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι, έτσι και αλλιώς, επένδυση για το μέλλον και τους χρειάζεται η ομάδα.

Δεύτερον, να είναι ο ίδιος το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα, γεγονός που σημαίνει πως οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται θα πρέπει –αν δεν είναι του περιβάλλοντός του και της επιλογής του– να είναι τουλάχιστον της εγκρίσεώς του, κάτι που αυτήν την περίοδο δεν συμβαίνει.

«Ή εγώ ή αυτοί», φέρεται να είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Νίκο Θανόπουλο, θέλοντας να καταστήσει σαφές πως στο ποδοσφαιρικό τμήμα θέλει να είναι το απόλυτο αφεντικό για να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν και να δουλέψει με όποιους παίκτες και αν έχει στη διάθεσή του.


Σχολιάστε εδώ