ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άτομα που γνωρίζουν τις κινήσεις του, ο Μελισσανίδης έχει αρχίσει ήδη να συζητά με διάφορους μάνατζερ για τους παίκτες που εκπροσωπούν και ενδιαφέρουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η λίστα του τελευταίου, άλλωστε, είναι γνωστή στον νικαιώτη επιχειρηματία, καθώς όπως τόνισε κατʼ επανάληψη ο σερβοέλληνας τεχνικός: «Με τον Μελισσανίδη μιλάμε κάθε μέρα».

Ο «τίγρης», βέβαια, δεν προχωρά σε συμφωνίες. Απλώς μαθαίνει λεπτομέρειες για τους παίκτες, τις απαιτήσεις των ομάδων τους, τα συμβόλαιά τους και, βεβαίως, ζητάει να μη συμφωνήσουν με άλλη ΠΑΕ εάν δεν μιλήσουν πρώτα μαζί του. Επί της ουσίας, δηλαδή, «αγοράζει χρόνο» ο Μελισσανίδης με σαφή πρόθεση να έχει προετοιμάσει σωστά το έδαφος εάν τελικά τα βρει με τους νυν μετόχους της ΑΕΚ και οριστικοποιήσει την επάνοδό του στα ποδοσφαιρικά πράγματα. Ακόμα, βέβαια, οι δύο πλευρές έχουν αρκετές διαφωνίες και η εξεύρεση λύσεως φαντάζει δύσκολη. Αλλά ο Μελισσανίδης έχει ενθουσιαστεί από τη δουλειά του Μπάγεβιτς και τις προϋποθέσεις που δημιουργούνται, ώστε να επιστρέψει η ΑΕΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η πρώτη επιλογή του «τίγρη» ακούει στο όνομα Βασίλης Κουτσιανικούλης. Τόσο επειδή του αρέσει ο παίκτης, τον οποίο θέλει και ο Μπάγεβιτς, όσο και γιατί με την απόκτησή του θα στείλει ηχηρό μήνυμα προς Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και παράλληλα θα τονώσει το φρόνημα των ΑΕΚτζήδων. Τον επιθετικό του Εργοτέλη θέλουν σε Παιανία και Φάληρο και η ένταξή του στην «Ένωση» θα δείξει σε όλους ότι ο Μελισσανίδης δεν αστειεύεται και επέστρεψε για να επαναφέρει τον «δικέφαλο» στην κορυφή. Εάν, βέβαια, οριστικοποιήσει την επαναδραστηριοποίησή του σε πρωταγωνιστικό ρόλο.


Σχολιάστε εδώ