Ίδιο πρόβλημα, άλλη γεύση…

Από αλλού το περίμενε ο Σουφλιάς και από άλλου του ήρθε… Ο λόγος για τον αντίκτυπο που είχαν οι πρόσφατες εξαγγελίες του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ για τη διάνοιξη της λεωφόρου Κύμης σε δύο δήμους που διεκδικούν χρόνια την υλοποίηση της συγκεκριμένης παρέμβασης, αυτών της Πεύκης και του Ηρακλείου Αττικής.

Στη μεν Πεύκη ο «πράσινος» δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, με το άκουσμα των εξαγγελιών του Σαρακατσάνου, έσπευσε να εκδώσει ευχαριστήρια ανακοίνωση, δηλώνοντας την πλήρη ικανοποίησή του για τη δρομολόγηση του έργου, έστω και στο βαθύ μέλλον…

Αντίθετη η γεύση που έχουν στον όμορο Δήμο του Ηρακλείου – που στο κάτω κάτω φορτώνονται στην πλάτη τους και την κυρίως κίνηση της Κύμης. Εκεί το δημοτικό συμβούλιο εμφανίστηκε επιφυλακτικό, εκφράζοντας τον προβληματισμό που λέει ότι έργο που δεν είναι άμεσου προγραμματισμού και εκτέλεσης κινδυνεύει με υπαγωγή στις… ελληνικές καλένδες. Μάλιστα, ο «γαλάζιος» δήμαρχος του Ηρακλείου Σταύρος Γεωργόπουλος δηλώνει έτοιμος για κινητοποιήσεις προκειμένου να πάρει προτεραιότητα η παρέμβαση στην Κύμης, μια και γνωρίζει ότι οι κάτοικοι της πόλης του υποφέρουν από τη συνεχώς αυξανόμενη κίνηση στη λεωφόρο.


Σχολιάστε εδώ