Φουλ για φάιναλ φορ ο Ηρακλής

Όταν ο Ηρακλής φοράει το ευρωπαϊκό του κοστούμι, όλοι στέκονται. προσοχή! Αυτό τουλάχιστον ίσχυσε και στην περίπτωση της Φριντρισχάφεν.

Οι «κυανόλευκοι», που παραπαίουν παραδόξως στο πρωτάθλημα, στο Τσάμπιονς Λιγκ διατήρησαν φέτος το αήττητό τους – έκαναν το 9Χ9 – και βρίσκονται πλέον μια ανάσα από το Φάιναλ Φορ της Πράγας.
Τι και αν στη γερμανική πόλη ο Ηρακλής πήγε λαβωμένος; Ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ, που αγωνίστηκε με ένεση καθώς έχει ενοχλήσεις στον ώμο, σήκωσε μαζί με τους συμπαίκτες του το ρόπαλο και χτύπησε την άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πρώτη συνάντησή τους για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το καθαρό 3-0 φέρνει τους πρωταθλητές Ελλάδας προ των πυλών του Φάιναλ Φορ, αφού στον επαναληπτικό αγώνα του Ευόσμου την Τετάρτη (11/3) χρειάζονται μόλις ένα σετ για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

«Δουλέψαμε σκληρά και προετοιμαστήκαμε για αυτήν τη νίκη. Είχαμε καλό σερβίς και επιμονή στην άμυνα. Δείξαμε χαρακτήρα. Ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και ίσως ακόμα καλύτερο», τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή, Φλάβιο Γκουλινέλι, μετά τον θρίαμβο στη Γερμανία, για να τον συμπληρώσει ο Αντρέι Κράβαρικ: «Είμαστε απρόβλεπτη ομάδα. Είχαμε δυνατό σερβίς και υπομονή.

Νικήσαμε σε γεμάτο γήπεδο και δώσαμε χαρά στους οπαδούς μας που ήρθαν να μας δουν. Είμαστε κοντά στα τελικά, αλλά δεν προκριθήκαμε ακόμα».


Σχολιάστε εδώ