Υπʼ ατμόν και ο Κατσαβάκης

Ο Αντώνης Ρέμος επιθυμεί την παραμονή του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο του Ηρακλή και την επόμενη περίοδο, όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, αλλά μάθαμε ότι δεν είναι σύμφωνοι με τη συγκεκριμένη προοπτική όλοι οι συνεργάτες του και κυρίως οι οπαδοί της ομάδας. Ειδικά μετά τη βαριά ήττα του «γηραιού» από τον Λεβαδειακό κορυφώθηκε η κριτική στον σερραίο τεχνικό. Μεταξύ άλλων στον Κατσαβάκη αποδίδεται εμμονή σε κάποιους παίκτες και σε συγκεκριμένο σύστημα, το οποίο όμως δεν αποδίδει τα αναμενόμενα για τους «κυανόλευκους».
Το πρόβλημα για τον Ηρακλή μπορεί να διογκωθεί εάν υλοποιήσει ο νυν προπονητής τη σκέψη του να αποχωρήσει από την ομάδα μόλις διασφαλίσει τη σωτηρία της. Ο Κατσαβάκης δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος για την κριτική που γίνεται στις επιλογές του και θεωρεί ότι η τακτική που ακολουθούν μέλη της ομάδας δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της. Γιʼ αυτό σκέφτεται σοβαρά να απορρίψει τελικά την πρόταση του Ρέμου για επέκταση της συνεργασίας τους.
Πολλά θα εξαρτηθούν, πάντως, από την υπόθεση Κοβαλέφσκι. Ο Κατσαβάκης έχει εισηγηθεί την αποπομπή του πολωνού τερματοφύλακα, αλλά το ισχυρό του συμβόλαιο μπορεί να αποδειχθεί ανασταλτικός παράγοντας. Κι αυτή η παραμέτρος ενδεχομένως να οδηγήσει οριστικά τον Σερραίο εκτός Ηρακλή.


Σχολιάστε εδώ