τα άνθη του κακού

Εγκαλούν διάφοροι τη Νέα Δημοκρατία ότι δεν έχει σχέδιο για την κρίση. Και δηλαδή, αν είχε θα την… εμπιστεύονταν να το εφαρμόσει;

Αν κυβερνούσαν αυτοί το 1940 σήμερα δεν θα γιορτάζαμε την επέτειο του «ΟΧΙ», αλλά του… «Ίσως, αν, εφόσον, κάτσε να το σκεφτούμε έξι μήνες».

Κι ενώ οι Ιταλοί θα έπιναν στο Σύνταγμα μακιάτο, ο Λιάπης θα διάβαζε Παπαδιαμάντη κι ο Μεϊμαράκης θα άκουγε Βέμπο για να πάρει θάρρος.

Εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό το ποσοστό των Ελλήνων που θέλει συγκυβέρνηση Καραμανλή- Γιωργάκη. Ανέκαθεν σε αυτήν τη χώρα η φάρσα είχε πολλούς οπαδούς.

Η οποία, όταν επαναλαμβάνεται, καταντάει… εξωτερική πολιτική.

Είπε ο Παπαθανασίου για «αναπάντεχες δυσάρεστες εξελίξεις» στην οικονομία και τον κατηγορούν ότι δεν λέει την αλήθεια.
Τι να πει δηλαδή; Αν δεν φουντάρουμε, μπορεί και να… μπαρκάρουμε;

Φανταστείτε το σοκ του Γιωργάκη έτσι κι εκλεγεί τελικά πρωθυπουργός. Εδώ και μόνο στην προοπτική ότι μπορεί να γίνει και τα… έχει χαμένα.

«Χρειαζόμαστε ένα νέο ʼ81» αναγγέλλει ο Τσοχατζόπουλος. Κάτω η Δεξιά, ζήτω τα «Four seasons»!

Καθησυχάζει, πάντως, τους… απανταχού θαυμαστές του ότι παραμένει στην «πρώτη γραμμή» των λαϊκών αγώνων. Ευτυχώς γιατί νομίζαμε ότι γκρεμίζει το Τείχος του Βερολίνου.

Το κακό δεν είναι ότι ο Παπαντωνίου δεν καταλαβαίνει πως δεν τον θέλουν στο ΠΑΣΟΚ. Το χειρότερο είναι ότι νομίζει πως τους είναι απαραίτητος.

Η επόμενη ταινία του Γαβρά δεν θα είναι για λαθρομετανάστη Ιρακινό, αλλά για… έλληνα υφυπουργό. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω (…κολυμπώντας!)

Το 87% των Ελλήνων περιμένουν χειρότερες μέρες για τα οικονομικά τους. Εχθρός της απελπισίας είναι η απόγνωση.

Στον ΣΥΝ κάνουν δημοψήφισμα για να βρουν υποψήφιους ευρωβουλευτές. Αν ο μη γένοιτο ήταν να κυβερνήσουν θα έκαναν δημοψήφισμα…

Αν θα ορκιστούν στο Κοράνι ή στο «Πλέι Μπόι»!

Σε περίπτωση δε, που μας την έπεφταν οι Τούρκοι, θα έκαναν συναυλία ειρήνης και δίαιτα με πάπια Πεκίνου και φουά γκρα.

Έπεσαν να τον «φάνε» στον ΣΥΝ τον Αλαβάνο γιατί είπε ότι και το 7% είναι καλό ποσοστό. Για εκλογικό ποσοστό μιλούσε ή για μικρή πίεση;

Προς το παρόν, του Μεϊμαράκη του κλέβουν όπλα και δεν το παίρνει είδηση. Όπου να ʼναι θα απαγάγουν και τον ίδιο χωρίς να το μάθει.

Να του το πουν με τρόπο για να μην πάθει σοκ αν καταλάβει ότι χάθηκε!

Μια που στο κόμμα Μάνου ψάχνουν εναγωνίως για σοβαρό αρχηγό με λαϊκή απήχηση, επισημαίνω ότι αυτήν τη σεζόν είναι ελεύθερος ο Αλέφαντος. Έχει αναρρωτική από το τσίρκο…

Χάνει και Πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΠΑΟ. Τόσο άσχημα τα πράγματα δεν πάνε ούτε… στον Θ. Ρουσόπουλο.

Λένε όλοι ότι περνάμε περίοδο «ισχνών αγελάδων». Συγγνώμη, αλλά έχετε δει πουθενά… αδύνατες αγελάδες;

Μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο έστειλαν στο φεγγάρι οι Κινέζοι. Ωχ! Βλέπω να πουλάνε φθηνά τρανζίστορ στα «UFO».


Σχολιάστε εδώ