Προκάλεσε τον Παναθηναϊκό η εμφάνιση Γκαγκάτση δίπλα στον Κόκκαλη

Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε για πόλεμο χαρακωμάτων στο ποδόσφαιρο και τη διαιτησία και πως ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, συνεχίζει να παρεμβαίνει στα ποδοσφαιρικά πράγματα. Όλα αυτά ήρθε να τα επιβεβαιώσει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας μετά τη λήξη του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας. Ο κ. Πατέρας τα έβαλε με τον κ. Γκαγκάτση ανοιχτά και μιλώντας για την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) Γιώργου Μπίκα, που τελικά δεν αντικαταστάθηκε, είπε: «Μια επιλογή υπήρχε και αυτή ήταν του κ. Γκαγκάτση, ο οποίος πρέπει να καταλάβει πως ο ρόλος του τέλειωσε».

Το γεγονός ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης εξακολουθεί να επηρεάζει τα πράγματα προκαλεί την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Την αντίδραση των «πράσινων», όμως, προκαλεί και η συνεχής παρουσία Γκαγκάτση στις σουίτες του «Καραϊσκάκη», δίπλα στον Σωκράτη Κόκκαλη. Ανθρωποι του Παναθηναϊκού έλεγαν πως δεν είναι δυνατόν ο επί σειρά πρόεδρος της ΕΠΟ να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη στα ματς των «ερυθρολεύκων» και να μην κρατάει ούτε τα προσχήματα. Έτσι, δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία και η επίθεση του κ. Πατέρα την περασμένη Πέμπτη. Ημέρα κατά την οποία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δήλωναν εξοργισμένοι από τη νέα εμφάνιση του Βασίλη Γκαγκάτση δίπλα στον Σωκράτη Κόκκαλη στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, στο «Καραϊσκάκη».

Για τον λόγο αυτό δεν υπήρξε και αντικατάσταση του Γιώργου Μπίκα στην ΚΕΔ, μιας και το μπλοκ του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να ενδώσει στις προτάσεις που υπήρξαν από ανθρώπους που πρόσκεινται στον Βασίλη Γκαγκάτση.


Σχολιάστε εδώ