Μπάζα ή χώματα;

Η απάντηση του γραφείου Τύπου του δήμου αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Οι εκσκαφές για το μουσείο και το θέατρο έχουν τελειώσει εδώ και 8 μήνες, άρα για ποια μπάζα μιλάτε;

Η δημοτική αρχή ξεμπάζωσε τον χώρο του παλιού νεκροταφείου εδώ και έναν χρόνο και μετέφερε χώμα για φύτευση στα πλαίσια του σχεδίου της για τη συνολική ανάπλαση της περιοχής του παλιού νεκροταφείου.

Όσο για τις γνωστές “Κασσάνδρες” που ευελπιστούν με τέτοια δημοσιεύματα να πλήξουν το κύρος και την προσωπικότητα του Γιάννη Γλύκα, θα μείνουν ανικανοποίητες.

Η αγωνιστική δημοτική αρχή του Γιάννη Γλύκα από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου βαδίζει με συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη λύση των μεγάλων και συσσωρευμένων προβλημάτων που παρέλαβε.

Σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να επισκεφτείτε το Πέραμα για να έχετε και προσωπική άποψη για το “περιβαλλοντικό έγκλημα” όπως το αποκαλείτε, που συντελείται στο Πέραμα».

ΥΓ.: Αφού επισημάνουμε ως θετικό γεγονός το ότι ο δήμος ευαισθητοποιήθηκε και απάντησε, έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

1) Δεν χρειαζόμαστε πρόσκληση για να επισκεφθούμε το Πέραμα. Επειδή γεννηθήκαμε και ζούμε στον Πειραιά, επισκεπτόμαστε πολλές φορές τους δήμους του. Και ό,τι γράφουμε το έχουμε διαπιστώσει εμείς και δεν χρειαζόμαστε… υποβολείς. Οπότε «Κασσάνδρες» ο δήμαρχος ας ψάξει να βρει αλλού…

2) Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τραβήχτηκαν πριν από 15 ημέρες. Φαίνεται καθαρά ο χώρος του νεκροταφείου γεμάτος μπάζα. Αυτό που είδαμε και φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες δεν είναι χώμα για φύτευση κ. Γλύκα. Είναι μπάζα!

3) Αφού εδώ και έναν χρόνο, όπως λέει το γραφείο Τύπου, ξεμπαζώθηκε ο χώρος και μεταφέρθηκε χώμα για φύτευση, αυτά τα μπάζα πού βρέθηκαν; Τα… ξέχασαν; Κι αν υποτεθεί ότι αυτά που είδαμε δεν είναι μπάζα αλλά… καστανόχωμα, γιατί μέσα σʼ έναν χρόνο δεν… πέταξε ούτε ένα χορτάρι; Τους δημότες σας μπορείτε να τους θεωρείτε αφελείς κ. δήμαρχε. Τους αναγνώστες μας όμως όχι!

Ν. Π.


Σχολιάστε εδώ