Θα ξεσπάσει πόλεμος και για τον Ντερνίς

Φώναζαν στη Θεσσαλονίκη για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τα λάθη του Μιχάλη Κουκουλάκη, ήρθε και η φήμη για «σφήνα» του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Ντερνίς για να προκαλέσει νέα έκρηξη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο γάλλος μέσος της Σεντ Ετιέν ομολόγησε ότι συζητούσε τον Ιανουάριο την ένταξή του στον «δικέφαλο» με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι. Τότε, όμως, η μεταγραφή χάλασε, αλλά ο έμπειρος παίκτης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να έρθει τον Ιούνιο.
Και είναι αλήθεια ότι ο Βρύζας διατηρεί ανοικτή γραμμή με τον Ντερνίς και τον εκπρόσωπό του. Αλλά τις τελευταίες μέρες έμαθαν στην Τούμπα ότι έγινε κρούση και από στέλεχος του Ολυμπιακού και έπεσε νέο λάδι στη φωτιά που σιγοκαίει από προχθές όλη τη Θεσσαλονίκη.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, πάντως, ασχολείται και με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Για να ακριβολογούμε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ετοιμάζεται για νέα αύξηση. Στόχος του να περιορίσει στο ελάχιστο τη συμμετοχή των ανθρώπων που βρέθηκαν στη διοίκηση τα προηγούμενα χρόνια και συνέδεσαν τις επιλογές τους με το τεράστιο οικονομικό άνοιγμα. Όπως λένε οι συνεργάτες του, επιθυμία του είναι μέσα από τις συνεχείς αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου «να διασπαστεί το μεγαλύτερο ποσοστό στον κόσμο του ΠΑΟΚ, για να αισθάνονται οι οπαδοί ως τα αφεντικά της ομάδας που αγαπούν και στηρίζουν».


Σχολιάστε εδώ