Επανήλθε ο Κρασσάς

«Άφεση αμαρτιών» έδωσε ο διευθυντής του Γραφείου Δημάρχου Σωτήρης Καρατζάς στον «Ψυρριάρχη», κατά κόσμον Στέλιο Κρασσά, αναθέτοντάς του να επιβλέπει την εφαρμογή του μέτρου της πιλοτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή του Ψυρρή.
Ήδη, ο πρώην επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας προβάρει τα καλά του. Είναι άλλωστε γνωστός για τις γραβάτες και τις καρφίτσες που φορεί, όπως και για τις στολές με τα σιρίτια από την εποχή του μεγάλου Χατμάνου (βλέπε Δημήτρη Αβραμόπουλου).
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της πρώτης εβδομάδας εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στου Ψυρρή εμφανίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Στο σύνολό τους οι οδηγοί συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις των ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας και απέφυγαν να μπουν στα στενάκια της περιοχής, προκαλώντας, όπως γινόταν στο παρελθόν, κυκλοφοριακό κομφούζιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται από τις 27 Φεβρουαρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.
Το θέμα απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, στην οποία παρουσιάστηκε σχετική έρευνα της Διεύθυνσης Μελετών του Δήμου, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει διαφημιστική καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο, με κεντρικό σύνθημα «Διευκολύνουμε την πρόσβαση των Αθηναίων στου Ψυρρή».


Σχολιάστε εδώ