Γιατί παραιτήθηκα από το Κανάλι 1

Σε δήλωσή του ο γνωστός πολιτικός σχολιαστής Γιάννης Τριάντης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από το Κανάλι 1, ο κυριότερος των οποίων ήταν το οικονομικό, ενώ επισημαίνει ότι ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας κινδυνεύει να πέσει θύμα του περίγυρού του. Η δήλωση του Γ. Τριάντη έχει ως εξής:

«Αποχώρησα από το Κανάλι 1 διότι ένα υπαρκτό πρόβλημα, το οικονομικό, που ταλανίζει τον Δήμο Πειραιά, έγινε άλλοθι και πρόσχημα για αλλοίωση του προγράμματος και εξοστρακισμό της λογικής που το χαρακτήριζε. Δυστυχώς, τους τρεις τελευταίους μήνες, χωρίς καμία δική μου ευθύνη, το μείζον αυτό θέμα ουδέποτε συζητήθηκε με τους ιθύνοντες του δήμου, παρά το γεγονός ότι είχα υποβάλει την παραίτησή μου για “λόγους ευθιξίας” στις αρχές Δεκεμβρίου 2008, με επιστολή μου προς τον δήμαρχο Πειραιά. Ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος με τίμησε με την πρότασή του να αναλάβω τη διεύθυνση του δημοτικού ραδιοσταθμού, είναι ένας ικανός, ευθύς και έντιμος άνθρωπος. Αλλά κινδυνεύει να πέσει θύμα μιας άρρωστης, παλαιοκομματικής λογικής που εκπορεύεται από τον περίγυρό του και την οποία, δυστυχώς, νομιμοποιεί και ο ίδιος…

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου και όλους τους εργαζομένους στο Κανάλι 1 για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Επιτελέσαμε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έναν άθλο: Ο δημοτικός ραδιοσταθμός του Πειραιά, που βρισκόταν επί χρόνια στην αφάνεια, ξεχασμένος και ανυπόληπτος, μετεβλήθη σε ένα αξιοπρεπές ραδιόφωνο, που έκανε αισθητή την παρουσία του στα ερτζιανά και απέσπασε πανταχόθεν κολακευτικά σχόλια».


Σχολιάστε εδώ