άλλα δημοτικά

• Ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ταύρου Γ. Δαμηλάκος, για τον οποίο γράφαμε ότι μόλις παύθηκε από αντιδήμαρχος έγινε σύμβουλος του δημάρχου Κερατέας, με SMS μας ενημέρωσε ότι υπέγραψε και σύμβαση με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων! Δηλαδή διπλοθεσίτης. Και τι δουλειά προσφέρει; Καλορίζικος πάντως και ευχόμαστε και πολυθεσίτης… Ελπίζουμε εκεί, γύρω στις εκλογές, να κάνει και καμιά… βόλτα από τον Ταύρο. Εκτός κι αν έχει… ατονήσει το ενδιαφέρον του.

• Πολλά παράπονα έχουν στον γνωστό παραθεριστικό προορισμό Τολό οι κάτοικοι, κάνοντας λόγο για εγκατάλειψή του από τη δημοτική αρχή του ενοποιημένου Δήμου Ασίνης. Όπως μας είπαν, η καθαριότητα στην περιοχή έχει φτάσει σε οριακό σημείο, ενώ εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει η παραλία. Να σημειώσουμε ότι η παραλία αυτή πριν από 3-4 χρόνια είχε πάρει 6 γαλάζιες σημαίες. Από τότε όμως δεν έγινε ποτέ η σχετική διαδικασία για να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή αναγνώριση και αφού δεν υπέβαλε αίτημα, φυσικά δεν πήρε μέρος έκτοτε σε κανέναν διαγωνισμό και δεν έχει ξαναπάρει γαλάζια σημαία, αν και συγκεντρώνει με το παραπάνω τις προδιαγραφές που απαιτούνται! Καμία κίνηση δεν έχει γίνει επίσης για την υδροδότηση της περιοχής από τα νερό του Ανάβαλου, με αποτέλεσμα να λένε όλοι το… νερό νεράκι!
Τα όποια κονδύλια συγκεντρώνει ο δήμος, όπως καταγγέλλεται, τα διοχετεύει στη γενέτειρα του δημάρχου, τα Ίρια, με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες περιοχές να βιώνουν την εγκατάλειψη.


Σχολιάστε εδώ