Ψάχνει δύο παίκτες σε κάθε γραμμή ο ΠΑΟΚ

Το πάνω χέρι για τους Αμπουμπακαρί, Φωτάκη, Κρέσιτς έχει αποκτήσει ο Ζήσης Βρύζας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ! Το αντιλήφθηκαν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που έψαξαν την περίπτωση του Γκανέζου μέσου, ο οποίος κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Ο παίκτης μένει ελεύθερος, οι «κιτρινόμαυροι» προσέγγισαν τον μάνατζέρ του κι αυτός τους ενημέρωσε πως τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ επειδή βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε ανοικτή γραμμή με τον πελάτη του.
Ο Βρύζας, όμως, δεν αρκείται μόνο στους τρεις ποδοσφαιριστές. Από τον Ιανουάριο πρέσαρε τον Ντερνίς, αρχηγό της Σεντ Ετιέν στα ματς με τον Ολυμπιακό, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα «έκλεισε» τον Θανάση Παπάζογλου του Άρη και έκανε κρούση στην Εσπανιόλ για τον Ριέρα. Στόχος του Βρύζα είναι η ολοκλήρωση των μεταγραφών έως τον Ιούνιο! Στην Τούμπα θέλουν να σπάσουν το ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας και γι’ αυτό προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα και να την καταστήσουν την επόμενη σεζόν ιδιαίτερα ανταγωνιστική.
Φυσικά, όμως, τα δύο μεγάλα κόλπα που θα επιχειρήσει ο Βρύζας θα ‘ναι ο Εστογιανόφ είτε μόνος του είτε παρέα με τον Ρεκόμπα και ο Κώστας Κατσουράνης. Τον τελευταίο προσπαθεί να πείσει και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι στην επόμενη περίοδο ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει στα ίσια το πρωτάθλημα και θέλει να τον χρίσει ηγέτη της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ