Τελευταία λύση είναι ο Κομβολίδης

Έναν επιθετικό είχε ζητήσει τον Ιανουάριο ο Μάκης Κατσαβάκης, αλλά η έλλειψη χρημάτων στον Ηρακλή κατέστησε ανέφικτη την ικανοποίηση του αιτήματός του.
Η έλλειψη αξιόπιστου σκόρερ έχει κοστίσει στους «κυανόλευκους» παρά τις προσπάθειες του σερραίου τεχνικού να βρει λύση στο πρόβλημα.
«Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι εύκολο να γίνει ένας ποδοσφαιριστής σκόρερ από τη μια μέρα στην άλλη», τόνισε πρόσφατα ο προπονητής του Ηρακλή.
Το τελευταίο χαρτί του Κατσαβάκη, όπως φάνηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ‘ναι ο Άγγελος Κομβολίδης. Ο νεαρός επιθετικός έχει πάρει φέτος ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, αλλά ο Κατσαβάκης αποφάσισε να του δώσει ευκαιρίες, διότι εξάντλησε όλες τις άλλες εναλλακτικές επιλογές.
«Έχει έφεση στο σκοράρισμα, ίσως μεγαλύτερη από άλλους παίκτες και αν βελτιωθεί στους υπόλοιπους τομείς και αποφύγει τους τραυματισμούς, μπορεί να μας βοηθήσει», εκτιμά ο σερραίος τεχνικός, ο οποίος συζητά αρκετά με τον Κομβολίδη για να τον τονώσει ψυχολογικά με την ελπίδα να του λύσει ο παίκτης το πρόβλημα στο γκολ.


Σχολιάστε εδώ