τα άνθη του κακού

DΝα κρατικοποιήσει τις τράπεζες απειλεί ο Γιωργάκης. Ξύπνησε μέσα του ο Κατσιφάρας και νομίζει ότι είναι ο… Ούγκο Τσάβες.
cΕν τέλει αυτό το κόλπο με το ελικόπτερο δεν είναι κακό. Ας το ʼχουν υπόψη τους στη Ρηγίλλης, για το βράδυ των εκλογών.
DΦανταστείτε σκηνή: Ο Ζαγορίτης να απειλεί τον πιλότο με ψαροντούφεκο και τη Φάνη να πετάει την ανεμόσκαλα –Πράντα κατά προτίμηση– για νʼ ανέβει ο Καραμανλής.
cΤο πιθανότερο είναι να αποτύχουν. Δεν θα αντέξει τον Καραμανλή η… ανεμόσκαλα.
DΗ πλάκα είναι ότι τα ξένα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν τον Κορυδαλλό φυλακές υψίστης ασφαλείας. Σε σύγκριση με τι; Την εκπομπή του Αρναούτογλου;
cΣε λίγο θα λένε τον Δένδια αμείλικτο κομάντο, βετεράνο του πολέμου της Αλβανίας, που είχε διαπρέψει και στην απόβαση της Νορμανδίας.
DΘρίαμβος! Το Ελ Σαλβαδόρ συμφωνεί μαζί μας για το Σκοπιανό. Κρίμα που δεν ψηφίζουν και για τη Γιουροβίζιον.
cΜε αφορμή την απόδραση Παλαιοκώστα, ο Λοβέρδος ζήτησε την παραίτηση Καραμανλή, ενώ άφησε αιχμές και για τον… Ομπάμα.
DΠρος κ. Αβραμόπουλο: Δεν γνωρίζω φίλτατε, αν η κυβέρνηση έχει προοπτικές τετραετίας, αλλά… κωμωδίας σίγουρα.
cΔιαφωνούν οι πρυτάνεις με την ελεύθερη πρόσβαση στα ΑΕΙ. Αρκετή χαζομάρα κυκλοφορεί στα πανεπιστήμια, σου λέει, αν έρθει και η βλακεία θα γίνουμε Χάρβαρντ.
D Με νεώτερη απόφαση του Γιωργάκη, ο Λαλιώτης εκτός από υφιστάμενος του Ραγκούση, ορίζεται και αναπληρωτής του Πετσάλνικου. Όπου να ʼναι θα προΐσταται του Ρόβλια.
cΤελικά, ναι, είναι σκληρή η ζωή στο μόντελινγκ. Ειδικά δε, αν έχεις έφεση στην ιστιοπλοϊα.
DΤέσσερις μέρες συνεδρίαζαν στο ΚΚΕ για να ξαναβγάλουν γραμματέα την Παπαρήγα. Αν, ο μη γένοιτο, κάποια στιγμή κυβερνούσαν…
cΤην πρώτη τετραετία θα συσκέπτονταν και την αμέσως επόμενη θα το συζητούσαν!
DΑποφασισμένος να πατάξει την αισχροκέρδεια στην αγορά, δηλώνει ο Χατζηδάκης. Πριν ή μετά τον… τετραγωνισμό του κύκλου;
cΕίναι τόσο απελπισμένος ο Αλογοσκούφης ώστε πήγε στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρουλάκη. Με το καλό και σε βίντεο-κλιπ του Μαζωνάκη.
DΑυτοί οι Έλληνες που έκαναν αίτηση να αναλάβουν επιστάτες σε νησί του Ατλαντικού, υπουργοί είναι ή υφυπουργοί;
cΑρνείται να γίνει ευρωβουλευτής η Κούνεβα! Σου λέει σιγά μην καταντήσω Παπαδημούλης. (Εκτός κι αν κατά βάθος έχει στόχο τη… Γιουροβίζιον).
DΔύο στους τρεις Έλληνες πιστεύουν ότι οι βουλευτές είναι διεφθαρμένοι. Ο τρίτος τι ακριβώς νομίζει; Ότι είναι καλλιτέχνες οριεντάλ;
c«Δράση» θα λέγεται το νέο κόμμα Μάνου – Κοντογιαννόπουλου και θα δώσει έμφαση στα σημαντικά προβλήματα του τόπου. Ρευματισμοί, χοληστερίνη, έλλειψη ερωτικής επιθυμίας…
DΑλλά τι νέο να προκύψει από δύο τύπους, που οι ιδέες τους είναι πιο μπαγιάτικες και από τις συνταγές μαγειρικής των Βησιγότθων.
cΠαραιτήθηκε ο Τσοβόλας από συνήγορος των κατηγορουμένων για την απόδραση. Ε, δεν είναι η πρώτη φορά που… «κρύβεται» για να μη δώσει μάχη.
DΣυμπτωματικό: Αφού παραιτήθηκε αθωώθηκαν όλοι. Ενώ αν έμενε θα καταδικάζονταν πιθανόν και για την… Άλωση της Πόλης.
cΤο 2035, σύμφωνα με τις έρευνες, οι γυναίκες θα ζουν όσο και οι άνδρες. Οι οποίοι προφανώς θα πεθαίνουν νωρίτερα. Για να… γλιτώσουν!


Σχολιάστε εδώ