Πρώτη επιλογή ο Μπλατ!

Μειώνονται ολοένα και περισσότερο τα στηρίγματα του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Ολυμπιακό. Η ήττα των «ερυθρολεύκων» από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου προκάλεσε αναταράξεις στην ομάδα του Πειραιά και κορύφωσε την κριτική στον «δράκο». Επί της ουσίας, πολλά στελέχη της ΚΑΕ του απέδωσαν την ήττα επειδή ξέχασε στον πάγκο τον Πάργκο, αλλά και για την απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς από τη 10άδα. Εμείς, βέβαια, σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μία εβδομάδα για τα σχέδια του Γιαννάκη και την πρόθεσή του να εμπιστευθεί τον Μιλόσεβιτς.
Το μεγάλο πρόβλημα του Γιαννάκη είναι ότι με τις επιλογές του διαφωνούν ακόμα και συνεργάτες του. Κι αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τα αφεντικά της ΚΑΕ, δηλαδή, τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.
Τέτοια εποχή, βέβαια, είναι εξαιρετικά δύσκολη η αντικατάσταση του Γιαννάκη. Κυρίως επειδή δεν υπάρχουν ελεύθεροι προπονητές στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν στον πάγκο τους τον Ετόρε Μεσίνα, αλλά ο Ιταλός έχει συμβόλαιο και παράλληλα αποτελεί στόχο ομάδων από το NBA που του στρώνουν χαλί για να τον πάρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Έτσι, ο Αγγελόπουλος θα στραφεί σε εναλλακτική λύση, η οποία εκτός απροόπτου θα ‘ναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά κι αυτός από το καλοκαίρι. Υπάρχει και η περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί λύση στην περίπτωση που αποφασίσουν στον Πειραιά το πρόωρο «διαζύγιο» με τον Γιαννάκη. «Διαζύγιο» που μπορεί να επέλθει εάν γνωρίσουν απόψε οι «ερυθρόλευκοι» νέα ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο.


Σχολιάστε εδώ