Παγώνουν σειρές, δεν υπάρχουν μπάτζετ για νέα προγράμματα!

Κανάλια σε νευρική κρίση. Τα μηνύματα της διαφημιστικής αγοράς είναι δυσοίωνα για τους επόμενους μήνες και οι άνθρωποι των καναλιών άρχισαν να συσκέπτονται για τις επόμενες περικοπές που θα αναγκαστούν να κάνουν.
Στην πρώτη γραμμή κινδύνου βρίσκονται οι ελληνικές σειρές και ακολουθούν οι ζωντανές εκπομπές. Σύμφωνα με
έγκυρες πληροφορίες, δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη τα μπάτζετ των καναλιών για τα νέα προγράμματα καθώς επίκεινται αποφάσεις περικοπών.
Στο Mega ήδη μια σειρά που προγραμματιζόταν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το πολυδιαφημισμένο «Νησί» που θα σκηνοθετούσε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, πάγωσε. Αν εγκριθεί η σειρά, αυτό θα γίνει μετά το καλοκαίρι για να γυριστεί για τη μεθεπόμενη σεζόν. Μεγάλο πρόβλημα φαίνεται πως έχουν στον ΑΝΤ1, καθώς για την επόμενη χρονιά έχουν αποφασίσει μόνο το σόου «X Factor», ενώ για τη ζώνη prime time το κανάλι θα συνεχίσει τις ξένες σειρές για τις οποίες ήδη έχει πληρώσει, όπως το «Grey’s Anatomy», το «Lost» και το «Prison Break».
Στο Alter επικρατεί κατήφεια. Ως πρώτο μέτρο λέγεται ότι θα κοπούν οι πανελίστες από τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές, ενώ κανείς ακόμη δεν γνωρίζει τι θα γίνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.


Σχολιάστε εδώ