Οι βάζελοι του δήμου

Γούρικη για την αγαπημένη τους ομάδα, τον Παναθηναϊκό, απεδείχθη η «πράσινη» αντιπροσωπεία του Δήμου της Αθήνας. Η παρουσία της στις εξέδρες του γηπέδου της Βιγιαρεάλ «Ελ Μαδριγάλ» ήταν ιδιαίτερα δυναμική, απόδειξη ότι τα μέλη της έκαναν δυο – τρεις μέρες να μιλήσουν καθώς οι φωνητικές τους χορδές είχαν κλείσει από τα συνθήματα που τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια όλου του αγώνα.
Την «πράσινη» εξέδρα του Δήμου της Αθήνας αποτελούσαν οι γνωστοί βάζελοι: Ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και αναπληρωτής δημάρχου Χάρης Ακριτίδης, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Νίκος Αβραμίδης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Γιώργος Δημόπουλος, ο πρόεδρος του 9.84 και αρμόδιος για τα Δημοτικά Κοιμητήρια Θανάσης Καφέζας και από την αντιπολίτευση ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αρσένης.
Ο τελευταίος, μαζί με τον Καφέζα και τον Αβραμίδη είχαν φτιάξει τη δική τους εξέδρα στη σουίτα 20 του σταδίου και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να αποθεώνουν τις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού. Ειδικά όταν ο Καραγκούνης έβαλε αυτό το εκπληκτικό γκολ βολίδα από τα 20 μέτρα οι πανηγυρισμοί τους
ακούστηκαν μέχρι την Αθήνα.


Σχολιάστε εδώ