Κουκουλοφόροι έκαψαν κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Ξάνθης!

Η νέα προκλητική επέλαση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Ξάνθης, οι οποίοι ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης πετώντας μολότοφ κατέστρεψαν ολοσχερώς μηχανήματα, εξοπλισμό και το αρχείο που βρίσκονταν στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας, επί της οδού 40 Εκκλησιών, έχει ανησυχήσει έντονα την αστυνομία, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα διάχυτο κλίμα ανασφάλειας μεταξύ των κατοίκων της ευαίσθητης αυτής ακριτικής πόλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο μέρες νωρίτερα κουκουλοφόροι και πάλι είχαν χτυπήσει τρεις τράπεζες στην οδό Μιχ. Καραολή, καθώς και τα γραφεία του ΚΕΠ, ενώ όλα δείχνουν ότι τα φαινόμενα αυτά δεν είναι τυχαία και πρόκειται να ενταθούν.
Πολλά ερωτήματα πάντως προκαλεί η πληροφορία ότι πρόκειται για κουκουλοφόρους, κατά πάσα πιθανότητα από τον αναρχικό χώρο, που μεταφέρονται από άλλες πόλεις μπορώντας έτσι να διαφεύγουν εύκολα τη σύλληψη.
Και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας δεν φαίνεται να έχουν φέρει αποτελέσματα, οι πολίτες της Ξάνθης στη θέα της πυρπολημένης τράπεζας εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τους στόχους των απανωτών επιθέσεων: Δυστυχώς είμαστε απροστάτευτοι, λένε, μιλάμε για αστυνομία αλλά αστυνομία δεν βλέπουμε.


Σχολιάστε εδώ