Έτοιμος για μετωπική σύγκρουση ο Σκόρδας

Έξαλλος ήταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο Λάμπρος Σκόρδας, για την τηλεοπτική αντιμετώπιση του Άρη. Το αφεντικό της «κίτρινης» ΠΑΕ είχε εξοργιστεί επειδή εκτιμούσε ότι η ομάδα του βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής για λάθη του Παμπορίδη στο ματς με τη Λάρισα.
«Μας έβαλαν στο μάτι επειδή φωνάξαμε την προηγούμενη εβδομάδα και τους εκθέσαμε στα μάτια όλης της Ελλάδας», έλεγε ο Σκόρδας στους συνεργάτες του.
Από το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος του Άρη ετοιμάζει την αντεπίθεσή του. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Σκόρδας προσανατολίζεται να πάει σε μετωπική σύγκρουση τόσο με τον συμπολίτη του, τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο θεωρεί ότι ευνοείται σε πολλά επίπεδα, αλλά και με τη διοργανώτρια αρχή, τη Super league, για τη διοίκηση της οποίας εκτιμά πως δεν έκανε όσα προανήγγειλε το περασμένο καλοκαίρι.
«Πρέπει να καταλάβουν ότι με τον Άρη δεν μπορούν να παίζουν», είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Σκόρδας, ο οποίος υποστήριζε ότι «μας θεώρησαν αδύναμους επειδή προτιμήσαμε τους ήπιους τόνους».
Φυσικά, ο πρόεδρος των «κίτρινων» έχει πολλά παράπονα και από τους ποδοσφαιριστές του. Αλλά τις δύο τελευταίες εβδομάδες διαπιστώνει ότι δείχνουν μεγαλύτερο ζήλο μέσα στο γήπεδο και γι’ αυτό αποφεύγει να τραβήξει το σχοινί έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα πλέι οφ, στα οποία θέλει τη συμμετοχή του Άρη. Αν, όμως, χαθεί ο στόχος, τότε θα πάρει… σκούπα και θα αρχίσει από τον Απρίλιο τις εκκαθαρίσεις.


Σχολιάστε εδώ