Τρόμαξε η Ξάνθη τον… Ματζουράκη

Ο Γιάννης Ματζουράκης κάθισε το βράδυ της Τετάρτης να παρακολουθήσει τον αγώνα για το Κύπελλο ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ. Ήταν ήρεμος, όμως μόλις τελείωσε η αναμέτρηση έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος, ίσως και αγχωμένος. Όταν κάποιος τον ρώτησε αν ο λόγος είναι το αποτέλεσμα, του είπε ότι αυτό δεν τον ενδιέφερε καθόλου.
Αυτό που άγχωσε τον Ματζουράκη ήταν η διαιτησία. Η Ξάνθη είναι δεδομένο ότι αδικήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα και ο Ματζουράκης, γνωρίζοντας πολύ καλά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Πανόπουλο, ήξερε εκ των προτέρων ότι δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δεν παραξενεύτηκε καθόλου λοιπόν διαβάζοντας στις χθεσινές εφημερίδες για τις δύο ανακοινώσεις που εξέδωσε η Ξάνθη τη βραδιά του αγώνα, αλλά και την καταχώριση της… Τσικνοπέμπτης. Ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε πολύ καλά, καθώς με αυτόν τον τρόπο το πιο πιθανό είναι ότι θα τύχει ιδιαίτερης προσοχής στις επόμενες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Ματζουράκη; Επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ είναι η Ξάνθη, το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο των Πηγαδίων. Και όπως είναι φυσικό, τόσα χρόνια στο πλευρό του Πανόπουλου ο «Ματζού» έχει μάθει πώς κινείται το αφεντικό της Ξάνθης.


Σχολιάστε εδώ