ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ SEVEN X ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

Άγριος πόλεμος ξέσπασε μεταξύ της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων και της «Καθημερινής». Είναι ίσως η πρώτη φορά που η Ένωση καταγγέλλει την ιδιοκτησία μιας εφημερίδας, ένα μέλος της! Και μάλιστα όχι για κάποια τυπικά θέματα, αλλά κατηγορεί δημόσια τον Όμιλο Αλαφούζου ότι ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ η κυβέρνηση του έδωσε το κανάλι SEVEN X του Μπατατούδη, ο οποίος το είχε ενεχυριάσει στην Αγροτική Τράπεζα για χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων, τα οποία δεν πλήρωνε και έτσι ο τηλεοπτικός σταθμός πέρασε στον τιμητή των πάντων Αλαφούζο, χωρίς διαγωνισμό, χωρίς να ζητηθούν προσφορές από άλλους ενδιαφερόμενους. Το πήρε δηλαδή στα μουλωχτά. Να σημειωθεί ότι η τιμή στην αγορά τηλεοπτικής συχνότητας πανελλαδικής κάλυψης ίσως να ξεπερνάει και τα 100.000.000 ευρώ!

Και δεν έφθανε μόνο αυτό. Με τροπολογία, νύχτα δόθηκε παράνομα στον Αλαφούζο το δικαίωμα που είχε απολέσει το κανάλι, της πανελλαδικής δικτύωσης, δηλαδή της τοποθέτησης μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο πομπών!

Και φύλλο δεν κουνήθηκε από κανένα κόμμα, από κανέναν βουλευτή…

Το «ΠΑΡΟΝ» για άλλη μια φορά δικαιώνεται. Γιατί με πολλή καθυστέρηση η Ένωση Ιδιοκτητών, τώρα που ο Αλαφούζος τους δημιούργησε πρόβλημα, θυμήθηκε να καταγγείλει τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ. Τούτη η εφημερίδα εδώ και χρόνια τα έχει αποκαλύψει επανειλημμένα. Κι όμως σιωπή απόλυτη… Μέχρι να βαρεθούμε να γράφουμε.

Μέχρις εσχάτων εκτός κι αν…

Ο πόλεμος που άρχισε θα είναι βίαιος. Τα μαχαίρια βγήκαν… Και η πρώτη επίθεση δείχνει ότι αν δεν υπάρξει ηττημένος, νίκη, δεν πρόκειται να σταματήσει. Εκτός κι αν ο Αλαφούζος σηκώσει λευκή σημαία. Όμως υπάρχει και ο Εισαγγελέας! Που θα πρέπει να ερευνήσει με ποια διαδικασία ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ουσιαστικά, αφού δεν υπήρξε δημόσιος διαγωνισμός, το κανάλι στον Αλαφούζο και αν τηρήθηκε η νομιμότητα που προβλέπεται.

Πέραν όμως αυτών υπάρχουν και πολλά άλλα ανοικτά θέματα που έχει ο Όμιλος Αλαφούζου, που στη συνέχεια καταγράφονται και αποκαλύπτονται…


Σχολιάστε εδώ