Και η φιλανθρωπία θέλει στιλ…

Έτσι, λίγο πριν αναχωρήσουν πρόλαβε και πετάχτηκε στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου όπου είναι το κατάστημα Dior και για αρκετή ώρα πρόβαρε παπούτσια και φορέματα (γύρω γύρω έλληνες και αζέροι αστυνομικοί φρουρούσαν με όπλα, ενώ περιπολικά βρίσκονταν στην Πανεπιστημίου).

Άλλωστε η κυρία Αλίγεβα δεν κρύβει τις εκλεκτικές προτιμήσεις της, όπως επιβεβαιώνει ο αδίστακτος φωτογραφικός φακός. Η φίρμα Yves Saint Laurent φαντάζει στα παπουτσάκια που φορούσε όταν πήγε στον Ξενώνα της «Ελπίδας» με τα παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο. (Άραγε παπούτσια Yves Saint Laurent και Dior φορούν και οι συμπατριώτες της;)

Και για να είναι ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ, λίγη ώρα μετά τα ψώνια της κυρίας το προεδρικό ζεύγος άφηνε τη «Μεγάλη Βρετανία» όπου φιλοξενήθηκε και έπαιρνε τον δρόμο για το αεροδρόμιο. Για πάνω από 20 λεπτά το κέντρο της Αθήνας είχε πάθει έμφραγμα. Όλα είχαν σταματήσει, είχαν φρακάρει οι γύρω δρόμοι από το Σύνταγμα, μέχρι να φύγει με ασφάλεια ο κύριος Αζερμπαϊτζάν, με συνοδεία περιπολικών, συμβατικών, τσερόκι… αστακών αστυνομικών, λες και ήταν ο αμερικανός Πρόεδρος… Δεν μας φτάνουν οι διαδηλωτές, έχουμε και τους ξένους μας υψηλούς επισκέπτες που αναστατώνουν την Αθήνα. Τουλάχιστον αυτοί χαλάλι τους…


Σχολιάστε εδώ