«Θολή» απάντηση για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια

Έσπευσε ο κύριος επιστημονικός γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής (ΣΕΕΣ) που υπάγεται στο υπουργείο Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Μπέης να διαψεύσει το δημοσίευμά μας της περασμένης Κυριακής για τη γραμματέα του προέδρου του εν λόγω συμβουλίου κ. Ραφαήλ Μωυσή, που έχει καταφέρει να είναι διαχρονικός, με όλες τις κυβερνήσεις.

Και σε επιστολή που μας έστειλε γράφει:

«Το δημοσίευμα είναι απολύτως ανακριβές, καθότι η εν λόγω γραμματέας (σημ. “Π”: πρόκειται για την κυρία Φωτεινή Γιαννοπούλου), δεν έχει ούτε είχε ποτέ ταυτόχρονη εργασιακή σχέση με το ΣΕΕΣ και τη ΔΕΣΦΑ ΑΕ».

Αν καταλάβατε εσείς, καταλάβαμε κι εμείς. Ποια είναι η εργασιακή σχέση της, κύριε Μπέη, ΣΗΜΕΡΑ; Γιατί μασάτε τα λόγια σας;

Ψάξαμε το θέμα και βγάλαμε λαβράκι. Που δικαιολογεί τη θολή απάντηση. Και γιατί κρύβει την αλήθεια ο κ. Μπέης.

Η κυρία Φωτεινή Γιαννοπούλου από 1/1/2008 είχε προσληφθεί ως μετακλητή υπάλληλος από το ΣΕΕΣ και παρέμεινε μέχρι τις 30/4/2008. Έτσι δεν είναι, κύριε Μπέη;

Η συνέχεια είναι εντυπωσιακή και δείχνει τις μεθοδεύσεις που γίνονται για τους υπαλλήλους που έχουν ισχυρές πλάτες, όπως του κ. Μωυσή. Και όλα γίνονται.

Η κυρία ιδιαιτέρα, δύο μήνες μετά, συγκεκριμένα την 1/6/2008… ενοικιάστηκε από τη ΔΕΣΦΑ από εταιρεία… δουλεμπορίου, που νοικιάζει υπαλλήλους με… εργολαβικά συμβόλαια.

Και στη συνέχεια η ΔΕΣΦΑ την… ενοικίασε στο ΣΕΕΣ, για εξυπηρέτηση του προέδρου του κ. Μωυσή.

Η… εργολαβική πρόσληψη δεν επινοήθηκε χωρίς λόγο. Ως… εργολάβος η κυρία ιδιαιτέρα αμείβεται με 2.600 κατ’ άλλες πληροφορίες 3.000 ευρώ μεικτά τον μήνα (!), ενώ ως υπάλληλος του ΣΕΕΣ είναι ζήτημα αν έπαιρνε 1.500 ευρώ!

Το ΣΕΕΣ πληρώνει στη ΔΕΣΦΑ το… ενοίκιο για παροχή υπηρεσιών! Και βέβαια ο κ. Μπέης θα πρέπει πλέον να μας πει:

1. Αφού πληρώνει το ΣΕΕΣ το… ενοίκιο της υπαλλήλου που πήρατε, για ποιον λόγο δεν την προσέλαβε απευθείας ο φορέας σας;

2. Για ποιον λόγο όλα αυτά που φέρνουμε στο φως ενώ τα ξέρατε τα αποκρύψατε; Και όσον αφορά

3. τα περί «επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος», διερωτώμεθα ποιο είναι το νόμιμο δικαίωμά σας που εθίγη; Μάλλον άλλων δικαιώματα θίχτηκαν από εκείνους που ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ και μετέρχονται μεθοδεύσεις για τα δικά τους παιδιά… Αυτά προς το παρόν…


Σχολιάστε εδώ