Αρέσει πολύ ο Παπάζογλου

Μπορεί η καριέρα του Θανάση Παπάζογλου στον Άρη να τελείωσε άδοξα, αν καλοσκεφτούμε τις προοπτικές που είχε ο νεαρός επιθετικός, αλλά ένας άλλος… Παπάζογλου αποτελεί τον νέο εκλεκτό των «κίτρινων». Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό του Πανσερραϊκού που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από το γκολ που πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Ξάνθη και κράτησε ζωντανά τα «λιοντάρια» στη μάχη της παραμονής. Ο νεαρός αμυντικός αρέσει ιδιαίτερα στους ανθρώπους του Άρη, που τον έχουν τσεκάρει από την ομάδα νέων και ασφαλώς τον θέλουν στην ομάδα τους επειδή τον θεωρούν διάδοχο του Αβραάμ Παπαδόπουλου. «Με πολλά κοινά χαρακτηριστικά, αλλά καλύτερη τεχνική», όπως υποστήριζε πρόσφατα άνθρωπος του Άρη.
Φυσικά, η περίπτωση του Παπάζογλου μόνον απλή δεν είναι για τους «κίτρινους». Ο παίκτης αρχίζει και καθιερώνεται στον Πανσερραϊκό και δύσκολα θα τον παραχωρήσει ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως, ποντάρουν στην πολύχρονη φιλία του Θεοδωρίδη με τον Λάμπρο Σκόρδα και στο γεγονός ότι ο Άρης διαθέτει παίκτες, οι οποίοι ενδιαφέρουν τους Σερραίους.
Το φλερτ των «κίτρινων» με τον Παπάζογλου δείχνει και μία τάση για στροφή προς την ελληνική αγορά. Το τελευταίο διάστημα, άλλωστε, ο Άρης παίζει και στην υπόθεση Γιάντση και αντιλαμβάνονται όλοι ότι ο Σκόρδας προσπαθεί να περιορίσει τον λάτιν χαρακτήρα στην ομάδα του.


Σχολιάστε εδώ