«Αν τολμάτε προφυλακίστε με»…

ΠΡΟΚΑΛΕΙ συλλήβδην πολιτικούς και δικαστές ο άλλοτε «ισχυρός άνδρας» της Ζήμενς Μιχ. Χριστοφοράκος. Προκαλεί και ταυτόχρονα απειλεί. Έναν και πλέον χρόνο μετά την αποκάλυψη, με συντριπτικά μάλιστα στοιχεία, ότι ήταν αυτός που μοίραζε τις «μίζες» εκατοντάδων εκατομμυρίων στην Ελλάδα για να παίρνει τις «δουλειές» η εταιρεία του, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος κι… ωραίος! Εκθέτοντας τόσο την κυβέρνηση όσο και τη Δικαιοσύνη, που δεν εφαρμόζουν τους νόμους. Παράλληλα με τη συμπεριφορά του, ο κ. Χριστοφοράκος, αλλά και τα «μηνύματα» που στέλνει και προς τα δύο μεγάλα κόμματα, είναι της λογικής του «αν τολμάτε προφυλακίστε με»! Στον ίδιο άλλωστε αποδίδονται και οι κατά καιρούς διαρροές στοιχείων για δοσοληψίες πολιτικών ή στενών συνεργατών τους με τη «Ζήμενς». Ότι θέλει με αυτόν τον τρόπο να τους προειδοποιήσει ότι έχει συνταρακτικά στοιχεία και, αν χρειαστεί, θα τα δώσει στη δημοσιότητα και θα «κάψει κόσμο»!..

Στο ίδιο…μήκος κύματος κινείται και η κ. Τσακάλου (ιδιαιτέρα γραμματέας του στην εταιρεία), η οποία στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες της φέρεται να λέει ότι ο κ. Χριστοφοράκος δεν πρόκειται να πάει φυλακή και ότι έχει στα χέρια του επιβαρυντικά στοιχεία για πολλούς. «Τους κρατάει γερά και θα τους τσουρουφλίσει όλους», λέει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η προ ημερών «έφοδος» του εισαγγελέα Ζαγοριανού στα γραφεία της εταιρείας βασίσθηκε σε στοιχεία που είχε δώσει στην κατάθεσή της η κ. Τσακάλου και απέφερε ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ο εισαγγελέας και οι άνθρωποι της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων που τον συνόδευαν αποχώρησαν παίρνοντας μαζί τους μεγάλο όγκο εγγράφων (τιμολόγια, παραστατικά κ.ά.).


Σχολιάστε εδώ