Έτοιμοι να χτυπήσουν 20 βουλευτές…

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ έντονα τους βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα σε πολλά επίπεδα. Μια ομάδα 15-20 από αυτούς, προερχόμενοι κυρίως από τη περιφέρεια, έχουν αποφασίσει να κινηθούν δυναμικά τις επόμενες ημέρες. Στις προθέσεις τους είναι να κάνουν δημόσιες παρεμβάσεις, να καταθέτουν και ερωτήσεις στη Βουλή για θέματα διαφθοράς, διαφάνειας κ.ά. Οι βουλευτές σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι δεν θα λειτουργήσουν ως «διαφωνούντες», αλλά υποστηρικτικά προς την κυβέρνηση. Ωστόσο, αναπόφευκτα κάθε πρωτοβουλία τους θα προκαλεί αναστάτωση και θα τροφοδοτεί τα πρωτοσέλιδα των αντιπολιτευόμενων εφημερίδων.

• Δεν ξέρω τελικά με τα Εφετεία αν η κυβέρνηση θα… αποτολμήσει να ιδρύσει τα νέα που έχει υποσχεθεί και δεσμευθεί στο Ηράκλειο, τη Μυτιλήνη, το Αγρίνιο και τη Χαλκίδα.

Ο Γιάννης Γιαννέλης πάντως δεν πρόκειται να… ηρεμήσει, όπως απειλεί. Και αναφερόμενος στους Χανιώτες που σφάζονται με τους Ηρακλειώτες, ο μυτιληνιός βουλευτής λέει με νόημα: Δεκαπέντε βουλευτές αυτοί, αλλά κι ο ένας (δηλαδή αυτός) έχει την ίδια βαρύτητα για την κυβέρνηση… Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή για το Μαξίμου και τον υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Δένδια…


Σχολιάστε εδώ