Ψάχνεται ο Καστίγιο!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Νέρι Καστίγιο επειδή του έκλεισαν την πόρτα στον Ολυμπιακό και άρχισε να κάνει νέες σκέψεις για επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά για λογαριασμό άλλης ομάδας. Ο Μεξικανός γνωρίζει ότι στον Πειραιά δεν σχεδιάζουν να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο βρίσκονται αρκετοί θαυμαστές του ταλέντου του.

Φυσικά, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Στην περίπτωση του Καστίγιο, η άλλη πλευρά του νομίσματος αφορά στην εξωαγωνιστική συμπεριφορά του και κυρίως το δέσιμό του με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τα δύο αρνητικά στοιχεία, τα οποία καθιστούν δύσκολη την εμπλοκή των «πρασίνων» παρά τις πιέσεις που άσκησαν το προηγούμενο φθινόπωρο κάποιοι συνεργάτες του Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» να κάνει την κίνηση – ματ με την απόκτηση του νεαρού επιθετικού.

Στην Παιανία δεν έχουν αποσυρθεί εντελώς από την υπόθεση. Φοβούνται, βέβαια, μήπως εκτεθούν από τον Καστίγιο, επειδή ξέρουν ότι πρωταρχική βλέψη για τον παίκτη είναι ο Ολυμπιακός. Εάν διαπιστώσουν ότι όντως ο Μεξικανός έχει αποφασίσει να κόψει τους δεσμούς με τους «ερυθρόλευκους», τότε θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Και προς το παρόν, τα μηνύματα που στέλνει ο Καστίγιο στους «πράσινους» μέσω δικών του ανθρώπων είναι ξεκάθαρα: «Εγώ θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάρω εκδίκηση επειδή μού έκλεισαν την πόρτα».

Το ίδιο μήνυμα έχει στείλει και προς την ΑΕΚ. Εκεί, όμως, γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν χρήματα, ενώ παράλληλα η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν του επιτρέπει να αισιοδοξεί. Αλλά και μόνο η επικοινωνία με τους «κιτρινόμαυρους» δείχνει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ