Το συνέδριο που δεν έγινε!

Αναζητώντας το 24ο συνέδριο της… ΠΟΣΠΕΡΤ. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας, (πλειοψηφούν ΠΑΣΚΕ με 6 μέλη και ΔΑΚΕ με 1) δηλώνει πως δεν έγινε με… ευθύνη των άλλων.

Η στάση της Ομοσπονδίας και τα έκτροπα που συνέβησαν έφτασαν ήδη στο Κοινοβούλιο με δύο ερωτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρη Ψαριανού.

Τα απαράδεκτα επεισόδια που συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη στο κτίριο της Κατεχάκη, κατέδειξαν τις μεγάλες αντιθέσεις.

Οι αντιπρόσωποι των σωματείων τεχνικών ιδιωτικών καναλιών (ΕΤΙΤΑ, ΕΤΙΤΒΕ και ΕΤΕΡ) κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απαγόρευσης συμμετοχής τους στο 24ο συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Σημειώνεται ότι αιφνιδιαστικά η πλειοψηφία της διοίκησης ΠΟΣΠΕΡΤ ζήτησε περισσότερα από 180.000 ευρώ ως συνδρομές.

Παρά τη δικαστική απόφαση, η πλειοψηφία αρχικά αρνήθηκε τη συμμετοχή τους και μετά αποδέχθηκε να μετέχουν αλλά όχι να ψηφίσουν.

Το μυστικό που όλοι πια ξέρουν είναι ότι με τους 36 αντιπροσώπους των ιδιωτικών καναλιών, η συμμαχία ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στην ΠΟΣΠΕΡΤ καταρρέει και χάνει την καρέκλα της ηγεσίας του συνδικαλισμού στην ΕΡΤ.

Μαζί με τους 36 συμπαρατάχθηκαν άλλοι 50 αντιπρόσωποι από σωματεία της ΕΡΤ άρα είχαν την πλειοψηφία για τις εκλογές.

Η ηγεσία της ΠΟΣΠΕΡΤ προτίμησε να διαλύσει το συνέδριο παρά να χάσει.

Την Τετάρτη καταγγέλθηκε η παρουσία άγνωστων ατόμων, ο ένας έδειξε στρατιωτική (!) ταυτότητα, ενώ άλλος είχε όπλο, πήγε η Αστυνομία δυο φορές ενώ έγινε καταγγελία ότι η Κατεχάκη καταλήφθηκε από ταραξίες!

Την Πέμπτη έκλεισαν οι πόρτες της Κατεχάκη (κάποιοι λένε ότι αυτό έχει να συμβεί από τη χούντα) για να μην μπουν οι αντιπρόσωποι για το συνέδριο.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ υποστηρίζει ότι το συνέδριο ματαιώνεται και επιρρίπτει ευθύνες στην πλειοψηφία των συνέδρων.


Σχολιάστε εδώ