ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΟΕ

Ο κ. Καπράλος που πλέον θα μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ της Λεωφόρου Καβάλας που είναι το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και της λεωφόρου Κηφισίας που βρίσκονται τα γραφεία της ΕΟΕ, σκέφτεται να προχωρήσει σε μια σειρά αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, οι οποίες θα γίνουν σταδιακά, ενώ σιγά σιγά θα υπάρξει και μια νέα φουρνιά συνεργατών του στο κτίριο της ΕΟΕ.

Ήδη ένα στέλεχος που εδώ και χρόνια ήταν πολύ κοντά στον κ. Καπράλο και έχει διατελέσει και μέλος της ολομέλειας της ΕΟΕ προ ετών είναι ο Διονύσης Γάγγας, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει νευραλγικό ρόλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Γάγγας θα αναλάβει θέση έμμισθου μάνατζερ, κάτι για το οποίο απαιτείται νομοθετική ρύθμιση την οποία θα περάσει σύντομα η κυβέρνηση.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΕ και πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ Θανάσης Κανελλόπουλος πρόκειται να είναι εκ των άτυπων συμβούλων του νέου προέδρου. Πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Κανελλόπουλος είναι το μοναδικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που βγήκε ανοιχτά υπέρ του Σπύρου Καπράλου, έχοντας υπογράψει και τη διακήρυξη. Επίσης, ο πρόεδρος του στίβου Βασίλης Σεβαστής και του τένις Σπύρος Ζανιάς, αμφότεροι στελέχη του ΠΑΣΟΚ, φέρονται να είναι εξ εκείνων που στήριξαν τον κ. Καπράλο.

Το επινίκιο πάρτι

Στο μεταξύ, σε κέντρο του Κολωνακίου γιόρτασε ο Σπύρος Καπράλος τη νίκη του επί του Μίνωα Κυριακού με τους δικούς του ανθρώπους και πολλούς φίλους. Αν και ο Ολυμπιακός, και μάλιστα με εισιτήριο διαρκείας στο Καραϊσκάκη, ο Σπύρος Καπράλος έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και μάλιστα στο επινίκιο πάρτι ήταν παρών και ο τέως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης.


Σχολιάστε εδώ