Ρέστα για την Ευρωλίγκα

Η τρίτη σερί ήττα στο Eurocup ουσιαστικά στέρησε από τον Πανελλήνιο κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ασφαλώς στην Κυψέλη έχουν απογοητευθεί διότι από το καλοκαίρι επένδυσαν αρκετά χρήματα στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ανταγωνιστική ομάδα και να διεκδικήσουν τη διάκριση στην Ευρώπη, αλλά το ταξίδι τους έληξε πρόωρα. Κυρίως επειδή οι «ολυμπιονίκες» έπαιξαν αρκετές φορές με τη φωτιά. Ακόμα και στον πρώτο γύρο όταν προκρίθηκαν χάρη στα προβλήματα του Άρη, αν και είχαν αρχίσει τις υποχρεώσεις τους με τον χειρότερο τρόπο.

Στον Πανελλήνιο, πάντως, δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Η ομάδα, άλλωστε, χτίστηκε με την προοπτική της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου, στόχος που παραμένει εφικτός. Κάποια αναδιάρθρωση στο ρόστερ, ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί, διότι κόντρα στην Κίκμι αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι βασικά στελέχη της ομάδας βρίσκονται μακριά από τον καλό εαυτό τους.

Το τελευταίο διήμερο, μάλιστα, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για αντικατάσταση του Ηλία Ζούρου στον πάγκο της ομάδας. Αλλά όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του συλλόγου «ο πρόεδρος δεν σκέφτεται να πάρει τέτοια απόφαση τη δεδομένη χρονική περίοδο».


Σχολιάστε εδώ