ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα έμεινε ο ΟΦΗ μετά τη νίκη του στη Φυλή κόντρα στον Θρασύβουλο. Έτσι, απέκτησε ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα, καθώς μέχρι την προηγούμενη Κυριακή το τοπίο έδειχνε ξεκάθαρο και στην κορυφή και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Στο Ηράκλειο ανέκτησαν τις ελπίδες τους, καθώς ο ΟΦΗ έχει το πλέον ευνοϊκό πρόγραμμα και δείχνει πως μπορεί να καλύψει τη διαφορά από τον Λεβαδειακό, τον Εργοτέλη και τον Αστέρα. Κατά μια περίεργη σύμπτωση, η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη φιλοξενεί και τους τρεις βασικούς αντιπάλους της στο Παγκρήτιο και με νίκες στα συγκεκριμένα ματς διασφαλίζει τη σωτηρία της. Προοπτική που μέχρι την περασμένη εβδομάδα έμοιαζε με… άπιαστο όνειρο.

Στην πλέον δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Λεβαδειακός. Οι «πράσινοι» έχουν πολύ κακό πρόγραμμα, διότι αντιμετωπίζουν εντός έδρας ισχυρούς αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ και ο Λεβαδειακός, ενώ εκτός έδρας παίζουν με ομάδες ισοδύναμες. Αλλά επειδή δεν μπορούν να πάρουν βαθμούς μακριά από τη Βοιωτία, ο Γιάννης Κομπότης αισθάνεται τη θηλειά να τον πνίγει και τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί με χαρτί και μολύβι να δει από πού μπορεί να πάρει τους πόντους που απαιτεί η σωτηρία.

Καθοριστικό για την έκβαση της κούρσας είναι το σημερινό ματς ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης. Οι Κρητικοί θα μείνουν ζωντανοί μόνο με νίκη. Σε κάθε άλλη περίπτωση όλοι οι αντίπαλοί τους θα στήσουν πάρτι για τη σωτηρία. Γι’ αυτό και τις τελευταίες ημέρες ο Χριστόφορος Ζωγράφος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο άλλοτε διεθνής ρέφερι ορίστηκε στο ματς του Ηρακλείου και ξέρει ότι κάθε σφύριγμά του θα περάσει από το μικροσκόπιο με σοβαρό κίνδυνο να τελειώσει πρόωρα η σεζόν.


Σχολιάστε εδώ