Οργιάζουν οι φατρίες…

Μια πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη με την επωνυμία ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ τάραξε τα λιμνάζοντα νερά με την ιδρυτική της διακήρυξη, χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων, «γλάστρες», τους εκπροσώπους των παρατάξεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπούνται σήμερα στο σωματείο. Από τις παρατάξεις αυτές, αυτή που εκπροσωπεί τη ΝΔ «βασανίζεται» από το δίλημμα να κατέβει με δικό της ψηφοδέλτιο ή σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με την παράταξη που εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας έχει διαμηνύσει προς όλες τις κατευθύνσεις και σ’ όλους τους τόνους ότι, όπως είναι πρόεδρος όλων των βουλευτών, έτσι είναι πρόεδρος και όλων των εργαζομένων στη Βουλή. Και έχει δώσει οδηγίες στους στενούς του συνεργάτες να μην υπάρξει καμία ανάμειξη.

Η μάχη όμως των φατριών της παράταξης της ΝΔ είναι αδυσώπητη. Έτσι η μεν μία, η συνεργαζόμενη με το ΠΑΣΟΚ, διοχετεύει φήμες ότι έχει τη στήριξη του γενικού γραμματέα της Βουλής Νίκου Στεφάνου, η δε άλλη, η αμιγώς κομματική, ότι έχει τη στήριξη του ειδικού γραμματέα Δημήτρη Παπαγιάννη, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά. Διανύουμε αποκριάτικη περίοδο. Σε λίγο οι μάσκες θα πέσουν.


Σχολιάστε εδώ