Θα το παλέψει για τον Βασέλ

Τον Ντάριους Βασέλ προσπάθησε να φέρει ο Ζήσης Βρύζας στον ΠΑΟΚ, όπως έγραψαν μέσα στην εβδομάδα δύο καθημερινές αθλητικές εφημερίδες. Ο διεθνής άγγλος επιθετικός ήταν το δεύτερο μεγάλο όνομα που προσέγγισε ο τεχνικός διευθυντής του «δικέφαλου». Είχε προηγηθεί η διερευνητική επαφή με τον… Ρονάλντο πριν υπογράψει το «φαινόμενο» στην Κορίνθιανς. Μιλάμε, βέβαια, για επιθετικούς, διότι ο Βρύζας έκανε επαφές και με τέσσερις εξαιρετικούς κεντρικούς μέσους, τρεις από τους οποίους αγωνίζονται στην εθνική ομάδα της Χιλής.

Πιο κοντά στην Τούμπα, ωστόσο, έφτασε ο Βασέλ. Με τον παίκτη τα είχε βρει σε όλα ο Βρύζας, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι δεν τον έδινε τη δεδομένη περίοδο δανεικό εκτός Αγγλίας. Παρά την αρχική άρνηση, πάντως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επανήλθαν το τελευταίο διήμερο της μεταγραφικής περιόδου.

Το μόνο που κατάφεραν, όμως, ήταν να διασφαλίσουν τη δέσμευση των Αράβων ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για τον Βασέλ. Μόνο που ο Βρύζας θα αναζητήσει και κεντρικό αμυντικό. Διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόσφατη επέκταση στο συμβόλαιο του Κοντρέρας έγινε για να εισπράξει ο ΠΑΟΚ περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του παίκτη. Για τον Χιλιανό, όπως και για τον Μουσλίμοβιτς, υπάρχουν ήδη προτάσεις από τη Ρωσία και όχι μόνο. Έτσι στην Τούμπα, σκέφτονται να εκμεταλλευθούν στον μέγιστο βαθμό τη δημοφιλία των δύο παικτών.

Στην περίπτωση που φύγει ο Μουσλίμοβιτς, τότε η απόκτηση του Βασέλ θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Ο Άγγλος διεθνής φορ, άλλωστε, θέλει να παίζει και από τη στιγμή που τα βρήκε στο οικονομικό, θα κάνει την εμφάνισή του στην Τούμπα και θα ξεσηκώσει για άλλη μια φορά τον κόσμο του ΠΑΟΚ.


Σχολιάστε εδώ