Εκλεκτός ο Δώνης!

Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει ο Άρης από την ημέρα που ανέλαβαν την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μαζίνιο και ο Ντονάτο. Οι δύο Βραζιλιάνοι κέρδισαν τον σεβασμό των ποδοσφαιριστών, που τους γνωρίζουν από τα κατορθώματά τους με τη «σελεσάο», αλλά και με τη Λα Κορούνια. Έτσι, οι Λατίνοι προσπαθούν σε κάθε αγώνα να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο.

Παρά τη μεταστροφή του κλίματος μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, η παραμονή του διδύμου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται.

Ο Λάμπρος Σκόρδας έχει κατά νου τη λύση του Γιώργου Δώνη, τον οποίο εκτιμά και θεωρεί ότι ταιριάζει η φιλοσοφία τους. Φυσικά, ο πρόεδρος του Άρη δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφασή του. Περιμένει πρώτα να δει πώς θα πάει το εγχείρημα με το βραζιλιάνικο δίδυμο και κυρίως εάν ο Ντονάτο μπορεί να αναλάβει μόνος του τα ηνία της ομάδας.

Διότι επί της ουσίας ο Ντονάτο είναι αυτός που κάνει κουμάντο, αλλά η προσωπικότητα του Μαζίνιο μπορεί και τον βοηθά όποτε τα βρίσκει σκούρα.

Εκτός από το θέμα του προπονητή, πάντως, ο Σκόρδας κινεί τα νήματα και στον μεταγραφικό τομέα. Όπως λένε οι συνεργάτες του, ο πρόεδρος του Άρη θέλει να κλείσει τις μεταγραφές πριν την έναρξη της προετοιμασίας και γι’ αυτό προσπαθεί να ολοκληρώσει την απόκτηση του διεθνή Φινλανδού μέσου Ερεμένκο, του Ριέρα από τον Πανθρακικό και του Γιάντση από τον Ηρακλή.


Σχολιάστε εδώ