Εισαγόμενη τρομοκρατία και εθνικά θέματα

Οι υπηρέτες της διεθνούς τρομοκρατίας από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της κ. Χίλαρι, μαριονέτες της πλανητικής εξουσίας, εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για τρομοκρατία στην Ελλάδα, χτυπώντας έτσι τον τουρισμό, την οικονομία αλλά και την εθνική μας ασφάλεια, κυριαρχία και ακεραιότητα.

Η πατρίδα μας ευρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα», με τους εχθρούς του Ελληνισμού -γνωστούς και μη εξαιρετέους- να πνέουν μένεα κατά της χώρας μας.

Οι ΝΑΤΟϊκοί «σύμμαχοι», εκμεταλλευόμενοι την προγραμματισμένη από τους ίδιους εσωτερική αναταραχή (βλέπε κάψιμο Πελοποννήσου – Αθήνας) κ.λπ. για διάλυση του ελληνικού κράτους, οργιάζουν στο Μακεδονικό και στο Αιγαίο, όπου πάνε να δημιουργήσουν ντε φάκτο καταστάσεις διαίρεσης της χώρας. Δηλαδή χρησιμοποιούν την εισαγόμενη διεθνή τρομοκρατία για υποβοήθηση των σχεδίων τους εναντίον της χώρας μας. Υπενθυμίζω ότι οι ΝΑΤΟϊκοί «σύμμαχοι», σαν μαριονέτες και όργανα των βαρβάρων κοσμοκρατόρων – εξουσιαστών του πλανήτη, μισούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό από παλιά… Σκοπός τους είναι να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο «ΔΕΒΟΡΑ» ευθύς ως οι καταστάσεις ωριμάσουν. Το σχέδιο αυτό προβλέπει εξέγερση των λαθρομεταναστών εναντίον των γηγενών και αυτόχθονων Ελλήνων.

Γι’ αυτό και η αθρόα λαθρομετανάστευση, με τις ευλογίες των πολιτικών λακέδων των εδώ υπαλλήλων της πλανητικής τρομοκρατίας. Εκείνο που μας αφήνει κατάπληκτους είναι η παθητική στάση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, σε όλη αυτήν την εχθρική προκλητικότητα, οι οποίοι, αν και γνωρίζουν τα σχέδια, σιωπούν, βοηθώντας έτσι τον εχθρό να προχωρήσει.

Στο πρόσφατο γεγονός έξω από το σπίτι του αμερικανού πρέσβη, όπως μάθαμε από τα ΜΜΕ, ήταν προσκεκλημένοι μερικοί έλληνες πολιτικοί, οι οποίοι γευμάτιζαν με τον αμερικανό πρέσβη, εκμαιεύοντας έτσι την εύνοιά του. Δηλαδή ζητούσαν την εύνοια και «έγλειφαν» τον εκπρόσωπο των υπαλλήλων της διεθνούς κοσμοκρατορίας και τρομοκρατίας. Όταν η Ελλάς έχει τέτοιους πολιτικούς, υποτελείς, οσφυοκάμπτες, αφελείς, επιπόλαιους και «γλείφτες» τσιρακίων της διεθνούς εξουσίας και τρομοκρατίας, τι τους θέλουμε τους εχθρούς, αφού τους έχουμε ήδη μέσα στο σπίτι μας;

Αλήθεια, γιατί δεν συλλαμβάνουν τους κουκουλοφόρους της διεθνούς τρομοκρατίας ώστε να ησυχάσουμε μια για πάντα από αυτούς; Μήπως γιατί:
α) Είναι πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών, των μεγάλων αφεντικών, όπως ευρέως κυκλοφορεί ανάμεσα σε όλα τα λαϊκά στρώματα;
β) Είναι προβοκάτορες υψηλά ιστάμενων εσωτερικού – εξωτερικού;
γ) Είναι παιδιά ανωτάτων στελεχών του κράτους, του Δημοσίου, της πλουτοκρατίας, αναμεμειγμένα με πράκτορες ξένων;
δ) Είναι παιδιά των διαφόρων ΜΚΟ του Σόρος;

Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος


Σχολιάστε εδώ