Δίωξη σε 18 εργαζόμενους για τα λεφτά που λείπουν από το ταμείο του δήμου

Η εισαγγελική δίωξη σε βάρος 18 εργαζομένων του δήμου για κάτι χιλιάδες ευρώ που λείπουν από τα ταμεία του, έπεσε σαν βόμβα στο κεφάλι του δήμαρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, μετά και την πρόσφατη απόρριψη της αγωγής του σε βάρος της Αράπογλου για επιχείρηση εμπλοκής του στα οικονομικά σκάνδαλα. Αν και με διαλυμένη παράταξη, η Χρύσα –μετά την αντιπαράθεσή της με τους Τσαρούχα και Τανιμανίδη– με τέτοιες δικαστικές αποφάσεις ανακουφίστηκε, σε σημείο να δηλώνει:

«Το πρώτο βήμα για τη διαλεύκανση των μεγάλων οικονομικών σκανδάλων στον δήμο έγινε. Η απόδοση ευθυνών για την υπόθεση της υπεξαίρεσης χρημάτων από τον λογαριασμό της Παγίας Προκαταβολής, την οποία σημειωτέον αποκάλυψε πριν από ενάμιση χρόνο ο Τύπος (!) (Χρύσα, γιατί δεν λες «ΠΑΡΟΝ»… αφού ξέρεις ότι η εφημερίδα μας το αποκάλυψε) φαίνεται πως ξεκίνησε. Εύχομαι η Δικαιοσύνη να προχωρήσει σε σύντομο χρόνο στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και στην τιμωρία των ενόχων. Ελπίζω δε, σε πολύ συντομότερο χρόνο, οι αρμόδιες ελεγκτικές και δικαστικές αρχές να διαλευκάνουν και την άλλη, πολύ σοβαρότερη υπόθεση, της υπεξαίρεσης των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία προορίζονταν για τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων».

Ο δήμαρχος από την πλευρά του, μόλις έμαθε την ποινική δίωξη σε βάρος 18 δικών του υπαλλήλων, δήλωσε τη… χαρά και την ικανοποίησή του, διότι η Δικαιοσύνη απεφάνθη και τα στόματα των αντίπαλων του για δίκες του πολιτικές ευθύνες θα κλείσουν μια για πάντα!


Σχολιάστε εδώ