ψιλά γράμματα

kkk Επιτυχία έπειτα από καιρό για το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του σταθμού, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, της Τετάρτης 4 Φεβρουαρίου, αποκάλυψε ένα βίντεο ντοκουμέντο για την απόπειρα δολοφονίας ιδιωτικού φρουρού από αστυνομικό έξω από την οικία του αμερικανού πρέσβη. Παρεμπιπτόντως ποιον παρουσιαστή οι Γερμανοί αποκαλούν χαϊδευτικά «μαύρο διαμάντι»; kkk Εφημερίδες: Σταδιακά αλλάζει σελιδοποίηση και η ημερήσια έκδοση της «Καθημερινής» ακολουθώντας τη λογική του σαββατιάτικου φύλλου. Σιγά σιγά αλλάζει και η αντίληψη για τα θέματα που δημοσιεύονται στην ημερήσια έκδοση. Το ζήτημα είναι να σταματήσει τις απώλειες στην κυριακάτική της έκδοση. kkk Internet: Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι χορηγός των «Top stories» στην ηλεκτρονική έκδοση της «Ημερησίας». Οικογενειακή υποστήριξη… kkk Και ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει την αλλαγή της ιστοσελίδας του. Ως τον Μάρτιο η νέα όψη του www.skai.gr που θα επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση εκπομπών σε ραδιόφωνο και τηλεόραση θα είναι στον αέρα. kkk Την ατζέντα των γεγονότων κάθε ημέρας παρέχει το ΑΠΕ στην «πρώτη» του σελίδα (www.ana-mpa.gr) Με ένα «κλικ» στο ειδικό banner (ΑΤΖΕΝΤΑ) ο επισκέπτης μπορεί να ενημερώνεται για την ημερήσια πολιτική, οικονομική και αθλητική ατζέντα. kkk Ραδιόφωνο:
Έξυπνη ιδέα από το
City. Μαζί με την απομαγνητοφώνηση των συνεντεύξεων ο σταθμός στέλνει και το ηχητικό απόσπασμα. kkk Περιοδικά: Κυκλοφόρησε το τεύχος Φεβρουαρίου 2009 (Νο 493) του περιοδικού «Διαβάζω», με κεντρικό αφιέρωμα στον ποιητή Μιχάλη Κατσαρό, ειδικό φάκελο για τα λευκώματα και τα βιβλία τέχνης, καθώς και άλλη πλούσια ύλη. kkk Διόρθωση: Οι 4 απομακρύνσεις της περασμένης βδομάδας δεν έγιναν στον «Τηλεθεατή», αλλά στο άλλο τηλεπεριοδικό του ομίλου των Αττικών Εκδόσεων kkk Διαφήμιση:
Η OUT OF THE BOX αποτελεί το νέο μέλος της
ΕΔΕΕ στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων. kkk Πρόσωπα: Αποχώρησε από τον ΔΟΛ η επί χρόνια διευθύντρια δημοσίων σχέσεων Νάνα Κλάδη. kkk Βιβλίο: «Τηλεοπτική διαφήμιση στην Ελλάδα 1993-2007» του Αθανάσιου Σαμαρά. Μια ακόμη πρωτοβουλία του ΙΟΜ, στη σειρά «Παρεμβάσεις» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη για τη μελέτη της τηλεοπτικής πολιτικής διαφήμισης στην Ελλάδα. kkk kkk Στα ελεγχόμενα από το κράτος ΜΜΕ θα δοθούν μπόνους σε εργαζόμενους; Διότι στις αρχές του χρόνου, όταν το οικονομικό κλίμα ήταν διαφορετικό, κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί… Να γίνει μόνο επίσημη ανακοίνωση για να μην έχουμε πάλι παρατράγουδα.

ξΟ υπουργός Εσωτερικών καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος και ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης θα παρουσιάσουν το φωτογραφικό λεύκωμα «Αθήνα – Τεκμήρια Φωτογραφικού Αρχείου», μια έκδοση της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας – Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, στην οποία παρουσιάζονται 214 φωτογραφίες της «καρδιάς της ελληνικής» πρωτεύουσας, σε μια διαδρομή 25 και πλέον χρόνων.


Σχολιάστε εδώ